Banksy, ''Kırmızı Balonlu Kız'' İle Global Karaköy'de!

Gizemli ve bir o kadar da ünlü sokak sanatçısı Banksy’nin dünyaca ünlü eserlerini bir araya getiren en büyük koleksiyon "The Art of Banksy'', Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla ve Beyoğlu Belediyesi’nin destekleriyle, Global Karaköy’de ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.



Dünyanın en ünlü kalbi olan, Banksy’nin ‘’Kırmızı Balonlu Kız’’ çalışmasını Global Karaköy’de farklı bir göz ile gezip, bu Sevgililer Günü’nde sevdiğinizle sanat dolu bir deneyim yaşayabilirsiniz. 

Küratörlüğünü Steve Lazarides’in yaptığı “The Art of Banksy” sergisi girişte sizi tipik bir İngiliz evi ve Banksy’nin çalışma atölyesiyle karşılayıp, “Kırmızı Balonlu Kız”, “Gül Şimdi”, “Hizmetçi” gibi en bilindik eserlerinin de bulunduğu toplam 85 orijinal eser ile gizemli bir yolculuğa çıkarıyor. Fonda Fahir Atakoğlu’nun sergiye özel hazırladığı müziklerin duyulduğu, her bölümde farklı bir kurgunun tasarlandığı sergide, kendinizi bir anda Londra sokaklarında Banksy eserlerini geziyormuş gibi hissedebilirsiniz.



Bu farklı deneyim için, Global Karaköy, haftanın 7 günü saat 10:00 - 20:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.