Bayram'da Şehir Otelleri Fırsatları

Bayram tatilini iyi değerlendirmek isteyenlere müjde! Şehirden çıkamayıp, plansız kalanları sevindirecek mükemmel fırsatlar var! Bayram tatilini şehir merkezinde sürdürmek istiyorsanız şehir otellerinin fırsatlarını kaçırmayın.

Grand Hyatt İstanbul

İstanbul eğlence merkezinde yer alan Grand Hyatt İstanbul sunduğu birbirinden farklı seçeneklerle eski bayramların tadını yaşamanızı sağlıyor.

Özel servis anlayışıyla, İtalyan Şefi Fabio Brambilla’nın yönetimindeki mutfaktan Akdeniz ve Türk mutfağının farklı lezzetleri misafirlere sunuluyor. Bayram boyunca konuklara şefin özel sunumuyla hazırlanmış iç pilav ile zenginleştirilmiş ve zeytinyağında hafif ateşte pişirilmiş kuzu kolu ana yemek olarak servis ediliyor.

Şehir Oteli Grand Hyatt

Otelin Mezzanine Loung&Bar’ı Kurban Bayramı’nda özel pastalar ile 5 çaylarının vazgeçilmez yeri haline geliyor. Havuz başı kafe ve bar olan Gazebo’da ise sıcak Eylül aylarında hafif menüsüyle keyif yapabilirsiniz.

Şehir Oteli Grand Hyatt

Şehrin yorgunluğundan kurtulup bayrama rahatlamış olarak girmek isteyenlerin yardımına da GAIA SPA koşuyor. Masözlerin şifalı elleriyle rahatlayıp havuz keyfini doyasıya yaşarken June Jacobs ürünleriyle de yazın güneş ve havuzdan yorulan cildinizi tazeleyebilirsiniz. Ayrıca masajların yanı sıra sağlık ve spor merkezi, fitness stüdyosu, yüz bakımı, vücut bakımları da Gaia Spa’da mevcut.

Şehir Oteli Grand Hyatt

Holiday Inn İstanbul

İstanbul’un eski ruhunu yansıtan Holiday Inn İstanbul City bayramda misafirlerine özel avantajlar sağlıyor. Açık büfe kahvaltı ile güne başlayıp, dinlendirici klasik masaj ve havaalanından otele transfer gibi servisler paket içeriğinde yer alıyor.

Şehir Otelleri Holiday Inn

Nar Restoran’da havuz başında usta şeflerin hazırladığı kahvaltı keyfi yaptıktan sonra, tüm yorgunluğunuzu alacak klasik masaj ise Holiday Inn İstanbul City tarafından size bayram hediyesi. Green Apple Welness Club’a konaklama süresince giriş yapmanız da ücretsiz.

Şehir Otelleri Holiday Inn Nar Restaurant

The Marmara Taksim

Sanat, tarih, kültür ve eğlenceyi bir araya getiren The Marmara Taksim Kurban Bayramı’nı dolu dolu geçirmenize olanak sağlıyor. Misafirlere İstanbul’un tarihini keşfetmeleri için Ayasofya Müzesi ve Topkapı Sarayı’na ücretsiz iki kişilik giriş bileti sunuluyor. Eğlence merkezi Vialand’e 2 kişilik ücretsiz giriş bileti sayesinde de eğlence düşkünlerinin dilekleri gerçek oluyor. Biletix’te istediğiniz herhangi bir etkinlikle kullanabileceğiniz 100 TL’lik hediye çeki ile bayramı kültür-sanat etkinlikleri ile geçirebilirsiniz.

Şehir Otelleri The Marmara Taksim

Konakladığınız süre dahilinde size bir kerelik ücretsiz sunulan masaj sayesinde günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Çarkıfelek meyveli, sürpriz dolgulu, fesleğenli çikolata ve daha bir çok leziz lezzetin yer aldığı The Marmara Chocolate Shop bayram boyunca size özel %20 indirimi ile çikolata aşkınızı depreştiriyor.

Şehir Otelleri The Marmara Taksim