Beşiktaş İftar Mekanları Ramazan 2016

Avrupa yakasının sevilen semtlerinden olan Beşiktaş'ta bulunan Beşiktaş iftar mekanlarını sizler için yazdık. Sevdiklerinizle lezzetli bir iftar keyfi yaşamak istiyor ve nereye gideceğinize karar veremiyorsanı bu yazımız tam size göre!

Tuğra Restaurant İftar

Çırağan sarayının içerisinde bulunan Tuğra Restoran, Osmanlı mutfağının klasikleşmiş tatlarını sizlere yeni yorumlarıyla sunuyor. İftar yemeklerinizi sevdiklerinizle tam bir ziyafet şeklinde geçirmek istiyorsanız Tuğra Restoranı tercih edebilirsiniz. Fix menü kişi başı 285 TL.

Tuğra RestaurantFotoğraf Kaynak: www.kempinski.com

Feriye Lokantası İftar

19. yüzyılda Feriye Karakolu olarak kullanılan Feriye Lokantası şimdilerde boğaz manzarası eşliğinde Osmanlı ve Türk mutfağından lezzetler ile misafirlerini ağırlıyor. Bu Ramazan’da da iftariyeliklerden ana yemeğe kadar çeşit çeşit lezzetler sunan Feriye Lokantası’nda hem manzaranın keyfini çıkaracak hem de şahane lezzetler tadacaksınız.

Feriye LokantasıFotoğraf Kaynak: mb.muharrem.co.uk

Köşebaşı İftar

Kebap denildiğinde ilk akla gelen yerlerden olan Köşebaşı, iftar için en uygun mekanlardan. Mekanın favori lezzetlerinden olan tarsusi ve şaşlık kebabı tadımlanız için harika bir fırsat olan iftar keyfini Köşebaşı’nda yaşayabilir ve kebapların lezzeti ile damaklarınıza şenlik yaşatabilirsiniz. 


KöşebaşıFotoğraf Kaynak: kosebasi.com

Hanedan Restaurant İftar

Deniz manzarasıyla ve şık dekorasyonuyla ruhumuza hitap eden Hanedan Restaurant, özellikle de lezzet dolu bonfileleriyle ön plana çıkıyor. İftar yemeği için hem midenizi şenlendirecek hem de cebinizi yakmayacak bir mekan arıyorsanız Hanedan Restaurant’ı tercih edebilirsiniz.

Hanedan RestaurantFotoğraf Kaynak: eksitarif.com

Çadır Köşk İftar

Yıldız Parkı içerisinde bulunan, Beltur tarafından işletilen bu tarihi köşk’te iftar keyfi bir başka. Zengin bir menüye sahip olan Çadır Köşk’te beyaz et ve kırmızı et olmak üzere iki ayrı fix menü hazırlanmış. Beyaz et menü kişi başı 60, kırmızı et menü ise  kişi başı 70 TL.

Çadır KöşkFotoğraf Kaynak: beltur.istanbul

Aqua Restaurant İftar

Four Seasons Bosphorus içerisinde bulunan Aqua Restaurant, 2016 Ramazan’ında da iftariyelikler, meze çeşitleri, ana yemekler ve tatlılardan oluşan açık büfe iftar menüsü sunuyor. Böylece o uzun oruçtan sonra dilediğiniz yemeği keyifle yeme imkanı yakalıyorsunuz. 

Aqua RestarauntFotoğraf Kaynak: fourseasons.com