Beyoğlu İftar Mekanları Ramazan 2016

İstanbul’un kalbi, Avrupa yakasının gözbebeği  Beyoğlu’nda bulunan Beyoğlu iftar mekanlarını sizler için yazdık. Her bütçeye uygun ve ailenizle güzel bir yemek yiyebileceğiniz mekanlar bu yazımızda.


Hacı Abdullah Lokantası İftar
 

Hacı-Abdullah-Lokantası-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: haciabdullah.com.tr

Çorba çeşitlerinden en leziz ızgaralara, hamurişlerinden sağlıklı sebze yemeklerine kadar zengin bir menüyle hizmet veren Hacı Abdullah Lokantası, 1888 yılında başlayan ve günümüze kadar usta çırak ilişkisiyle günümüze kadar gelmiş bir mekan.
 


Nevşa Restaurant (Galata) İftar
 

Galata-İstanbul-Galata-Kulesi

Günün her saatine uygun menüsü ve şık atmosferiyle konuklarını ağırlayan Nevşa Restaurant, Ramazan’da da iftar için leziz yemekler sunuyor olacak.


360 İstanbul İftar
 

360istanbul-restaurant-iftar-yemeği-ramazanFotoğraf Kaynak: 360istanbul.com

İstanbul’un eşsiz manzarasını ayrıcalıklı bir şekilde görebileceğiniz en güzel mekanlardan biri olan 360 İstanbul, Şef Mike Norman’ın mutfağından size özel iftar menüsüyle tüm Ramazan Ayı boyunca konuklarını ağırlamaya devam edecek.


Saray Muhallebicisi İftar

Saray-Muhallebicisi-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: facebook.com

Vişneli Tiramisu’sunu mutlaka denemeniz gereken Saray Muhallebicisi, Ramazan Ayı boyunca fix bir menü sunmasa da, kendi menüsüne ait lezzetlerle misafirlerine kusursuz bir hizmet için hazır.


Galata Kulesi İftar
 

Galata-Kulesi-İstanbul-Manzara-İftar-Yemeği-Ramazan

Tarihi Galata Kulesi’nin en üst katında bulunan restoran, kahvaltı servisinin yanı sıra mezeler, hamurişleri, Saray Mutfağı’ndan en seçkin lezzetler ve şifa kaynağı Osmanlı Şerbetleri ile büyüleyici bir atmosferde iftar keyfi vaadediyor.


Kiva Han İftar
 

Kiva-Restaurant-Galata-İftar-Yemeği-RamazanFotoğraf Kaynak: galatakivahan.com

Kiva Han, iftarda yöresel lezzetler arayanlara harika bir tercih. Osmanlı Mutfağı’nı baz alan menüde envaiçeşit çorba, tepsi yemekleri, etli ve etsiz yemek seçenekleri sunuluyor.


Ehlitat Lokantası İftar
 

Mercimek-Çorbası-İftar-Yemeği-Ramazan

Uygun fiyatlarıyla özellikle öğrencilerin favori mekanı olan Ehlitat Lokantası, lezzetli ev yemekleriyle çok seviliyor. Tam bir esnaf lokantası olan mekanda menü halinde sunulan tatlarda oldukça ekonomik. Mekan Ramazan Ayı boyunca aynı menüyle hizmet verecek.


Yemek Kulübü İftar
 

Markiz-Pastanesi-Yemek-KulübüFotoğraf Kaynak: wikimedia.org

Eski Markiz Pastanesi’nin içerisinde Yemek Kulübü olarak hizmet veren mekan, açıldığı günden bu yana özellikle gençlerin uğrak yeri. Zengin menüsü ve büyük porsiyonlarının yanı sıra uygun fiyatlarıyla da tercih edilen Yemek Kulübü, Ramazan’da da iftar yemekleri için konuklarını ağırlıyor olacak.

Restaurant 34, Grand Hyatt İstanbul

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt İstanbul, konumu itibariyle şehrin gürültüsünden uzak 34 İsimli Restoranı ile bu yılda Ramazan ahına özek zengin iftar menüsü ile siz değerli misafirlerini ağırlamak için hazır. 

Ramazan ayı boyunca a la carte menüsüne 125 TL karşılığı ile ek olarak sunacakları açık büfe iftarda Osmanlı şerbetleri, meyve suları, alkolsüz içecekler, çay ve kahve ücretsiz olarak ikram edilecek. 0-6 yaş çocuklar için ücretsiz, 6-12 yaş aralığında çocuklar içinse yüzde elli indirimli olarak sunulacak menü siz değerli misafierlerini bekliyor.