Beyoğlu’ndaki Kahvaltıcılar

Gün boyu canlı kalabilmek için enerji depolamanın yolu kahvaltıdan geçer diyor ve gezme veya iş öncesi iyi bir kahvaltı hizmeti sunan Beyoğlu'nun en iyi kahvaltı mekanlarını sunuyoruz! Beyoğlu'ndaki En İyi Kahvaltıcılar listemize girip daha detaylı listemize ulaşabilirsiniz.

Nar Dükkan

New York kahvaltısından Paris’e, Londra kahvaltısından Leo’nun Tabağı’na (32 TL) kadar pek çok çeşitte kahvaltı menüsüne sahip mekan, misafirlerine farklı ülkelerin kahvaltı kültürünü yaşatıyor. Sabahın erken saatlerinde mis gibi ferah havayı içinize çekerken taptaze malzemelerle hazırladıkları Demet İzmir’in (29 TL) tadına bakmaya ve üzerine de sıcak havanın bunaltısından kurtulmak için karpuz frozeninden sipariş etmeye ne dersiniz?

istanbul Nar Dükkan
Fotoğraf Kaynak: http://www.nardukkan.com/

Naif

Dillerde dolanan meşhur pişilerinin (10 TL) üzerine bal kaymak sürüp yemediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir. Kahvaltı servis edildiğinde etrafı adeta tazeliğin kokusu saran Naif’in ev yapımı salça ve İzmir’den getirilen tulum peyniriyle hazırlanan fevkalade tostundan (16 TL) ve yerel üreticilerden alınan malzemelerle hazırlanmış leziz menemeninden tatmamak gibi bir hataya düşmeyin deriz. Ayrıca bal, süzme yoğurt ve taze mevsim meyveleri ile süslenen kahvaltı tabağını (16 TL) sipariş ederek de gününüzü başlatabilirsiniz.

istanbul Naif

Gakkı

Yer bulabilirseniz kendinizi çok şanslı sayabilirsiniz. Özellikle otlu peynirli gözlemenin (17 TL) o enfes kokusu etrafa yayıldı mı, kapısının önünden geçen durup içeri dalıyor. Üstelik sadece gözlemesi değil, içine bol bol patates ve peynir konulan, vişne reçeli ile birlikte sundukları börek hıçısı da gelenlerin gönlünde taht kuruyor.

istanbul gakkı
Fotoğraf Kaynak: Gakkı Karaköy Facebook sayfası

Sardunya Karaköy

Hafta sonları hazırladıkları kruvasanları, müslileri ve yöresel peynir, kırma zeytin ve tahin pekmez gibi lezzetlerle donatılan serpme kahvaltısı ile güzel bir sabah ziyafeti çekebileceğiniz Sardunya, sadece birbirinden güzel lezzetleri ile değil, mis gibi deniz havasını sunan Boğaz’a yakın konumu ile de konuklarını büyülüyor. Üstelik hafta içi iş toplantınızı denize nazır bu mekanda gerçekleştirerek hem çalışanlarınıza farklılık yaşatabilir hem de çalışma veriminizi arttırabilirsiniz.

sardunya karaköy
Fotoğraf Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/

Limonlu Bahçe

Zengin kahvaltı tabağının yanına mekanın gözde içeceği olan taze limonata çeşitlerinden birini sipariş ettiniz mi daha söyleyecek söze gerek yok. Limon ağaçları ile süslü bahçesinde kendinizi doğanın içine bırakarak huzurlu bir kahvaltı keyfi yaptığınızda, kelimelerin neden kifayetsiz kaldığını anlayacaksınız.

beyoğlu limonlu bahçe
Fotoğraf Kaynak: http://www.3-apples.com/

Cook Point

Kahvaltı menülerinin pek çoğunda sınırsız çay sunan Cook Point, hem göze hem de mideye hitap eden kahvaltıları ile tekrar tekrar gelmek isteyeceğiniz şirin bir mekan. Geniş kahvaltı yelpazesi ile sizlere zengin ve leziz bir içerik sunduğundan, küçük bir yer olmasına rağmen oldukça rağbet görüyor.

beyoğlu cook point
Fotoğraf Kaynak: http://www.gezenayaklar.com/