Bir Dilek Tut Derneği İçin 'Birlikte Söylüyoruz' Konseri!

Bir Dilek Tut Derneği için düzenlenen 'birlikte Söylüyoruz' konseri 12 Ekim'de İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek.

bir dilek tut birlikte söylüyoruz konseri

Türkiye'nin ünlü sanatçıları bu konserle bir araya geliyor. Eylül ayı için planlanan etkinlik, ülkemizde yaşanan acı olaylar nedeniyle Ekim'e ertelendi. İTÜ'de gerçekleşecek konserde Atiye, Bedük, Ferhat Göçer, Mabel Matiz, MaNga, Mert Ali İçelli ve Sinan Akçıl sahne alırken; Volga Tamöz ve DJ Funky.C de dj performanslarını sergileyecekler. Sanatçılar konserde 3-4 parçayla yer alacaklar.

Heyecanla beklediğimiz konser, hastalıklarla mücadele eden çocuklarımıza umut vermek ve dileklerini gerçekleştirmek için düzenleniyor. Konserden elde edilen gelir, bu çocukların hayallerine ulaşması için kullanılacak. 

Bir Dilek Tut Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Eda Aroyo etkinlikle ilgili şu açıklamayı yaptı: ‘’Sanatçı dostlarımızın derneğe katkı sağlamak için başlattıkları bu organizasyon, öncelikle bizi umutlandırdı. Umuda çok ihtiyacımız olan bu dönemde, çok sayıda sanatçının katılımıyla düzenlenecek konserle hasta çocuklara umut aşılanması hedefleniyor. Ne kadar çok kişi bilet alarak bu organizasyonu desteklerse, o kadar çok çocuğa ulaşma şansımız olacak.‘’

Sosyal sorumluluk projelerinde önem veren birçok şirket de etkinliğe destek oluyor. Hem sponsor oluyorlar hem de aldıkları toplu biletlere konseri geniş kitlelere duyurulmasını sağlıyorlar. Ayrıca sanatçıların hayranları, bireysel olarak katkıta bulunmak isteyenler ve üniversite öğrencileri de konsere ilgi göstermekte.

Siz de konser biletinizi Biletino üzerinden alabilirsiniz.