Bir Yaz Gecesi Rüyası: Kydonia

Wedding Madding Ailesi’nden herkese merhaba!

Haftasonu çok yakın bir arkadaşımızın doğum günü vardı ve biz Pazar akşamı için Kydonia Kuruçeşme’de yer ayırtmıştık. İyi ki de Kydonia’yı seçmişiz. Herkes çok memnun kaldı!

Kydonia, Kuruçeşme Kahvesi’nin hemen yanındaki yokuş üzerinde kalıyor. Binanın her katı Soul Group’a ait. Giriş katında İncirli Şaraphane, orta katta Kydonia ve en üst katta La Mancha bulunuyor.

Atmosferi ve dekorasyonu çok güzel. Arkadan inceden çalan güzel Ege ve Türk sanat müziği hem muhabbete engel olmuyor hem de içinizi ferahlatıyor ve siz de bir anda eşlik etmeye başlıyorsunuz. Arka masalarda oturursanız manzara adına bir şey beklemeyin derim ama yine de açık hava ve geniş alan olması insanı çok rahatlatıyor.

Ana yemek almadık. Soğuk mezelerden girit ezme, patlıcan salata, enginar ezme, semizotu, börülce ve gönüllerin baş tacı rakı peyniri aldık.  Rokalı domatesli güzel bir salata istedik. Sıcak olarak karides güveç, kalamar, yedi otlu mücver ve kaşarlı midye söyledik.

14 kişiydik. Ortaya sıcak-soğuk tüm mezelerden 4’er tabak geldi. Ek olarak pasta kesildi, kahveler içildi. Servis hiç aksamadı ve oldukça başarılıydı. Zaten isterseniz fiks menü alarak ve mekanı kapatarak nikah sonrası yemek, kutlama, organizasyon gibi imkanlar da sunuyorlar ve alkolsüz fiks menüleri 85TL’den başlıyor.

Bize toplamda 900 civarı bir hesap geldi ki doya doya yedik.

‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ yaşamak isterseniz Kydonia’yı size seve seve tavsiye ederiz!

Şimdiden afiyet olsun!

Sevgiyle Kalın

Wedding Madding Ailesi