Brunch Keyfi 34'le Başlıyor

Taksim Meydanı civarında ağaçlı bulvara yakınlığı ile bilinen Grand Hyatt İstanbul şehrin gürültüsünden uzak 34 isimli restoranının brunch menüsü sayesinde pazar günlerinizi hiç olmadığı kadar keyifli hale getiriyor. 4 Ekim Pazar gününden itibaren her pazar saat 12:00-16:00 arasında yeni konsept brunch menüsü ile 34 Restoran misafirlerine ziyafet yaşatıyor.

Grand Hyatt İstanbul bünyesinde yer alan 34 Restoran dünya mutfaklarının harmanı ve özel sunumlarıyla hazırlanan brunch menüsü ile günün ilerleyen saatlerinde de kahvaltı deneyimini doruklara taşıyor.

Brunch Keyfi 34'le Başlıyor Grand Hyatt İstanbul 34 Restoran

İtalyan Executive Şef Fabio Brambilla’nın yönetiminde olan mutfaktan çıkan Akdeniz ve Türk mutfağının temel alındığı “Güneş’in Mutfağı” konsepti ile hizmet veren 34 Restoran’ın zengin brunch menüsü farklı çeşitlerde özel lezzetler sunuyor.

Grand Hyatt Hotel 34 restoran

Yöresel lezzetlerin yer aldığı menüde 34 çeşit peynir ve şarküteri ürünü Türkiye’nin farklı bölgelerinden temin ediliyor. Mezeler, tatlı ve pasta çeşitleri ile fırın ürünleri ise en çok dikkat çeken lezzetler arasında. Günün her saati deniz ürünü dercih edenleri de unutmayan 34 Restoran’ın brunch menüsünde çok özel deniz ürünleri de yer alıyor.

Grand Hyatt Hotel 34 Restoran Peynir Çeşitleri

Bu özel ve eşsiz brunch keyfini sadece 115 TL ödeyerek yaşayabilirsiniz. 0-6 yaş arası çocuklardan ücret alınmıyor ve 6-12 yaş arası çocuklara da %50 indirim uygulanıyor.