Bu haftasonu şehirde neler var?

mekan.com
26 Eylül 2014
6 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş


Haliç Kongre Merkezi'nde ikincisi düzenlenen ArtInternational Sanat Fuarı, 26-28 Eylül tarihleri arasında sanatseverlerle buluşuyor. Bu yıl Taner Ceylan ve Marina Abramovic gibi önde gelen sanatçıların da katılımıyla fuar tüm ilgileri üzerine çekmeyi başardı. Haftasonunu sanatla buluşturmak için harika bir seçim!




House müzik sevenler için bu konser kaçmaz. Farklı stili ve ilgi çekici performansıyla Monkey Safari 26 Eylül gecesi Cue İstiklal'de sahne alıyor. Haftasonuna iyi müzikle giriş yapalım.




Pera Müzesi'nin devam eden sergisi ''Duvarların Dili: Graffiti / Sokak Sanatı''nın film gösterimleri bu haftasonu da devam ediyor. Başta ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin ''Çıkışlar Hediyelik Eşya Dükkanından'' filmi olmak üzere tüm program görülmeye değer. Haftasonu film keyfi başkadır diyenler için adres Pera Müzesi.




Jolly Joker İstanbul'da Mehmet Erdem konseri 26 Eylül gecesi saat 22.00. Müzik dolu ve keyifli bir haftasonuna başlangıç yapmak isteyenler için güzel bir seçenek olabilir.




Amerikan alternatif rock grubu Blonde Redhead 26 ve 27 Eylül gecesi, Shining Stars kapsamında iki gece üst üste Hayal Kahvesi'nde sahne alıyor. Yatırımcılar, girişimciler, öğrenciler, danışmanlar, kariyer yapmak isteyenler gibi geniş bir yelpazeye hitap eden FX World İstanbul Forex ve Türev Ürünler Konferans ve Sergisi, 28 Eylül'e kadar İstanbul Kongre Merkezi'nde devam ediyor. Haftasonunu verimli geçirmek isteyenler için güzel bir seçenek. 




Genco Erkal'ın solo performansı olan ''İnsanlarım'', 26 Eylül'de Ali Paşa Han'da sahneleniyor.




Nükhet Duru ve Timur Selçuk ''Bizim Şarkılarımız'' ile Bostancı Gösteri Merkezi'nde. 26 Eylül günü sahneleniyor.  Nostaljik bir haftasonu için ideal bir seçim!




Haftasonundan son çıkış! Galeri İlayda'nın gerçekleştirdiği, Gazi Sansoy'un Pazar günü sona erecek olan ''Pop'' isimli solo sergisi Zorlu Center PSM'de. Sanat dolu haftasonları!