Çağdaş Japon Mutfağı'nın Ödüllü Temsilcisi Zuma Yılbaşında Da Fark Yaratıyor!

İstinye Park’ın markalar sokağında, İstanbul’un en elegan ve tercih edilen mekanlarından biri olan Zuma, yeni yıla sevdikleri ile birlikte keyifli bir gece geçirerek girmek isteyen misafirlerine Zuma’nın imza tatlarından oluşan lezzet ziyafeti sunacak.

Zuma-Sushi-İstanbul

Başarılı şef Rainer Becker tarafından yaratılan Zuma, otantikliğiyle tanınan ama geleneksel olmayan modern Japon Mutfağı’nı, cesur tatlar eşliğinde en yüksek kalitede içeriklerle hazırlayıp sade ancak enfes sunumlarla takdim ediyor. Zuma; Hong Kong, Dubai, Miami ve New York’tan sonra İstanbul’da da Japonya sokaklarının geleneksel yemeklerini masalara taşıyor.

Özel atmosferi ve şık dekorasyonu ile Zuma İstanbul, hazırladığı lezzetler ile 2017 yılına eşsiz bir şekilde girmenizi sağlayacak. Zengin sushi çeşitleri, usta ellerden çıkan ızgara deniz mahsulleri ve dinlendirilmiş et çeşitlerinin yanı sıra, arpalı miso tavuk, baharatlı bonfile ve somon teriyaki gibi Zuma’nın sevilen klasik lezzetleri yılbaşı akşamında misafirlere benzersiz bir lezzet deneyimi sunacak. Gecenin sonunu tatlıyla noktalamak isteyen misafirleri, yeşil çaylı muzlu kek veya vanilya çekirdekli dondurma ile sunulan çikolata fondanın yanı sıra Zuma Mutfağı’nın özel seçimlerinden oluşan paylaşımlık tatlı tabağı bekliyor olacak.

Zuma-Restaurant

Zuma İstanbul, 2017’nin ilk dakikalarına leziz kokteyller eşliğinde canlı DJ performansının keyifli müziği ile girmenizi sağlayacak.