Cam Son Şeklini Armaggan'da Alıyor

Sanatçı Eserleri Koleksiyonu ile Anadolu’nun tarihi uygarlıklarından bize miras kalan cam sanatının benzersiz ürünleri Armaggan’da sunuluyor. Türkiye’nin güzide sanatçılarının özgün ve evrensel bir dil kullanarak hayat verdikleri cam eserler, Sanatçı Eserleri Koleksiyonu ile Armaggan’da sanat severleri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor. 

Geleneksel yöntemleri ustalıkla birleştirip benzersiz tasarımlar ortaya çıkaran lüks tasarım markası Armaggan, koleksiyonları ile Anadolu’nun uzun yıllardır ev sahibi yaptığı medeniyetlerin bıraktığı değerleri kalıcı armağanlar olarak sunuyor.

Armaggan Sanatçı Eserleri Koleksiyonu

5 bin yıldır insanların kendilerini sanatsal yönden ifade etmek için kullandıkları cama lüks ve evrensel değer Sanatçı Eserleri Koleksiyonu ile Armaggan’da veriliyor.

Kültürel mirasın korunma sürecini sanat ve çağdaş tasarım ile buluşturan Armaggan sosyal ve çevresel sorumluluğu da göz önünde bulundurarak temsilcisi olduğu yavaş tasarım anlayışı ile Sanatçı Eserleri Koleksiyonu’nda seçkin sanatçıların özgün ve baş döndürücü eserlerini misafirleriyle paylaşıyor.

Armaggan Sanatçı Eserleri Koleksiyonu
Sanatçı Eserleri Koleksiyonu’nda değerli sanatçıların arasında Meral Değer’in birbirinden farklı ve renkli Salacak Kuşları koleksiyonu ile İstanbul New Moon eseri, Gamze Araz Eskinazi-Yasemin Sayınsoy’un birlikte yaptıkları çalışmanın sonucu olan ve ilhamını Boğaziçi’nden alan Dream From Bosphorus eseri, İlanit Ovadya’nın modern cam tavla eseri ve Erkin Saygı’nın vazo ve kaseleri de yer alıyor.

Armaggan Tavla Tasarımı

Armaggan tüm satış noktalarında misafirlerini, sanatsal tasarımı gelenek ve modernizmle birleştiren sanatçıların camın büyülü dünyasına çıkaracağı yolculuğa davet ediyor.