Canlı Müzik Dinlenebilecek Mekanlar

Dostlarınızla güzel ve eğlenceli bir gün geçirmek istiyorsanız, menüleriyle damaklarda harika lezzet patlamaları yaşatan, canlı müzik performanslarıyla kulaklarınızın pasını silen, her zevke uygun canlı müzik dinleyebileceğiniz mekanları sizler için yazdık.

Nublu İstanbul

İlhan Erşahin’in sahibi olduğu caz kulübü Nublu İstanbul, ilk olarak Karaköy’de başladığı macerasına şimdilerde Sıraselvilerde devam ediyor. Nublu, Deniz Aşık’ın dokunuşlarının olduğu gelişmiş mutfağıyla konser öncesi karnını doyurmak isteyenlerin damağında harika tatlar bırakıyor ve sonrasında sizi muhteşem bir caz konseri gecesine hazırlıyor. 

Nublu İstanbul - CihangirFotoğraf Kaynak: gezenayaklar.com

Adalı Meyhane

Grand Hotel Haliç’in 8. katında yer alan Adalı Meyhane, şahane bir Haliç manzarasına sahip. Adalı’nın bu büyüleyici manzarası eşliğinde zengin meyhane menüsünü tadımlamadan olmaz. Üstüne bir de fasıl programı olunca klasik bir fasıl gecesi yaşamak isteyenler için en uygun adreslerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Adalı Meyhane - BeyoğluFotoğraf Kaynak: adalifasil.com

Jazz Company

Elite World İstanbul Otel bünyesinde bulunan Jazz Company, her Cuma ve Cumartesi gecesi canlı caz müzik dinletileri ile caz severleri harika performanslarla buluşturuyor. Birbirinden değerli sanatçıları sahnesinde ağırlayan Jazz Company, kulağa hitap ettiği kadar menüleriyle ve kokteylleriyle de mideye hitap ediyor. Caz tutkunlarının gönlüne taht kurmuş olan Jazz Company, ‘’jam session’’ları ve farklı etkinlikleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Jazz Company - Elite World İstanbul OtelFotoğraf Kaynak: milliyetsanat.com

Livane

Kadıköy’de bulunan Livane önceleri Livane Cafe olarak bilinse de 2005 yılından itibaren Livane Pub olarak anılmakta. Çeşitli şiir dinletileri, resim sergileri ve söyleşilere de ev sahipliği yapan Livane, sahnesinde Neşet Ertaş, Bülent Ortaçgil, Hüsnü Arkan, Jehan Barbur, Leman Sam, Marsis gibi sanatçıları da ağırlamış.

Livane Pub - KadıköyFotoğraf Kaynak: facebook.com/LivaneKadikoy

Nardis Jazz Club

Galata kulesinin dibinde bulunan Nardis Jazz Club, caz müzisyenlerini ve dinleyicilerini bir araya getiren önemli mekanlardan biri. Başarılı sanatçıları ağırlayan Nardis’in menüsü de oldukça kuvvetli. Keyifli caz konserlerini dinlerken bir yandan da leziz atıştırmalıkların tadına bakabilirsiniz.

Nardis Jazz Club - Galata KulesiFotoğraf Kaynak:  youtube.com

Otantik Cafe & Bar

1997 yılından beri Beyoğlu’nun kalbinde hizmet veren Otantik Cafe & Bar, hizmet ve sunumuyla müdavimlerinin vazgeçemediği yerlerden. Türkü severlerin uğrak yerlerinden olan Otantik Cafe & Bar’da hem dostlarınızla hem de ailenizle birlikte keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Otantik Cafe & Bar - BeyoğluFotoğraf Kaynak: facebook.com/otantikbar


Alt Caz Club

Alt Caz Club, Caz müziğin yanı sıra indie, rock, avant-garde ve alternatif müzik tarzlarını da kapsıyor. İstiklal caddesinde bulunan Alt Caz Club, futuristik tasarımıyla sıradışı bir mekan. Konsept olarak düzenlenen günlerin yanı sıra DJ etkinlikleri, sergiler ve tiyatro & film gösterimleriyle de ön plana çıkıyor.

Alt Caz Club Fotoğraf Kaynak: tadindaseyahat.com

Haydarpaşa Mythos

Kadıköy’ün en tarihi noktasında bulunan Haydarpaşa Mythos, özellikle de mezeleriyle dillere pelesenk olmuş durumda; en çok sevilenleri arasında ise Girit Ezmesi, Vişneli Yaprak Sarma, Patlıcan Sarma, Levrek Sarma ve Ahtapot Izgara bulunuyor. Buraya hem fasıl dinletileri için hem de leziz mi leziz mezeleri için uğramanızı tavsiye ederiz.

Haydarpaşa Mythos - KadıköyFotoğraf Kaynak: gazetevatan.com