Çeşme’nin Trend Beachleri

Tatil severlerin sıkça rotasını çevirdiği Çeşme’nin trend beachleri ile karşınızdayız! 

Paparazzi Beach Club

Temiz denizine kendinizi atmak isteyeceğiniz Paparazzi Beach Club, kulağınızın pasını silecek müzikleri eşliğinde sizlere güzel bir tatil yapma imkanı sunuyor. 30 yıldır misafirlerine kalitesinden ödün vermeden hizmet veren plajın yemekleri de ayrı bir güzel.

Çeşme Paparazzi Beach Club
Fotoğraf Kaynak: https://plus.google.com

Babylon 

Gündüzleri huzurun karşılığını bulacağınız sakin bir ortam sunan Babylon, geceleri ise DJ performansları ve ünlü sanatçıların konserleri ile konuklarının gece hayatlarına renk katmayı başarıyor. Güneşlenmenin tadını kumsalda değil de çimlerin üzerinde yaşamak isteyenler için yeşil bir alana da sahip. 

Çeşme Babylon
Fotoğraf Kaynak: http://www.magazinizmir.com/

Fun Beach

4 tane barı ile gece hayatınızı canlandıran, 2 tane restoranı ile Akdeniz, Meksika, Japon, İtalyan ve Türk mutfağından enfes lezzetler sunan Fun Beach, su sporları merkezi ile de konuklarına ekstra spor yapma imkanı veriyor. 

çeşme Fun Beach
Fotoğraf Kaynak: https://plus.google.com

Quente Beach Club

Çeşme Paşalimanı’nın gözde plajlarından Quente Beach Club, su seviyesinin derinleşmediği ılık denizi ve bünyesindeki Aquente Warm Pool’un sıcak su havuzu ile misafirlerini diğer beachlerden farklı karşılıyor. 

çeşme Quente Beach Club
Fotoğraf Kaynak: http://www.panoramio.com/

Kafe Pi Beach Club

1 adet içecek dahil giriş ücretinin 35 TL olduğu Aya Yorgi’nin kalbi diyebileceğimiz Kafe Pi Beach Club, deniz-kum-güneş üçlüsünün dışında özellikle dans edip eğlenmeyi sevenler için oldukça ideal. Hafta içi düzenlenen meşhur Happy Hour partilerinde DJ performansları eşliğinde doyasıya eğlenip unutulmaz gecelere merhaba diyebilirsiniz.

çeşme Kafe Pi Beach Club
Fotoğraf Kaynak: https://tr.foursquare.com