Cloud 34'te Suşi Geceleri

Etkinlikleri ve enfes lezzetleriyle herzaman öncü olan Cloud 34, ‘Sushi Lounge’ etkinliğine ev sahipliği yaparak gece hayatına Uzak Doğu esintisi getiriyor. Hilton İstanbul Bomonti’nin 34. katında bulunan barın kokteylleri ise yaratıcı barmenlerinin imzasını taşıyor.

Hilton İstanbul Bomonti’nin şık barı Cloud 34 eşsiz İstanbul manzarası, imzalı kokteylleri, zengin çeşitli barı ve leziz atıştırmalık lezzetleriyle şehrin en rağbet gören mekanları arasında olmaya devam ediyor.

hilton bomonti otel

Hizmet vermeye başladığı günden bu yana yerli ve yabancı performanslara ev sahipliği yapan mekan konuklarına özel dekorasyonu ve ödüllü şef ‘Yannis Manikis’ imzası taşıyan menüsüyle ‘Sushi Lounge’da kendini daha vazgeçilmez kılıyor. Misafirlerine açık mutfağı sayesinde şefin maharetli ellerinden çıkacak lezzetli suşileri izleme fırsatı veren mekan, vejeteryanler ve gluten tüketmeyenler için de seçenekler sunuyor.

şef yannis manikis cloud 34
.
Vejetaryen seçenekler arasında avokado, salatalık, havuç ve kuşkonmaz ile hazırlanan ‘Havana’ isimli lezzet öne çıkıyor. Dileyen konuklar, şefin oluşturduğu özel tabakları deneme fırsatı bulabiliyor.

sushi suşi cloud 34