Çocuklar için Eğlecenin Yeni Adresi: Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi

Büyüklere sunulan fırsatların dışında minik ziyaretçilerini de unutmayan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, Ekim ayı boyunca her hafta sonu çocukları güzel ve keyifli vakit geçirmeye davet ediyor. Ay sonuna kadar her cumartesi - pazar günü birbirinden eğlenceli ve eğitici atölyeler çocukları bekliyor.

Sadece alışverişin olmadığı, kültür ve sanat etkinlikleriyle de misafirlerine keyifli zaman geçirten Kozzy AVM, 1 - 31 Ekim tarihleri arasında her cumartesi - pazar çocuklar için çeşitli atölyeler düzenleyerek meraklı miniklerin kalbini fethediyor.

Şık ve mimari konsepti ile yaşamdan keyif alanların buluşma noktası olan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi çocukların el yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunmak ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak için Ekim ayı boyunca her Cumartesi - Pazar 15:00 - 17:00 saatleri arasında ve 29 Ekim Perşembe günü 15:00 - 17:00 saatleri arasında yapım atölyeleri düzenleyecek. 

Çocuklar için Eğlecenin Yeni Adresi: Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi

Atölye Programları ise şöyle: 
03 Ekim - Şirin Kirpi Yapım Atölyesi
04 Ekim - Renkli Baykuş Yapım Atölyesi
10 Ekim - Sevimli Maymun Yapım Atölyesi
11 Ekim - Zürafa Yapım Atölyesi
17 Ekim - Dinozor Yapım Atölyesi
18 Ekim - Kalem Yapım Atölyesi
24 Ekim - Anahtarlık Yapım Atölyesi
25 Ekim - Yumurta Süsleme Atölyesi
29 Ekim – Magnet Yapım Atölyesi
31 Ekim - Askılık Yapım Atölyesi

Siz alışveriş yaparken çocuğunuzun da hem eğlenip hem de öğreneceği renkli atölyeler Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi’nde Ekim ayı boyunca sizleri bekliyor.