Çocuklarınızın Yeni Yaşını Kutlayabileceğiniz Mekanlar

mekan.com
2 Kasım 2015
6 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Doğum günü partileri insanı her yaşta heyecanlandırsa da çocukken hissettirdikleri sanırız çok başka. Anne babaların da çocuklarına yaşatacakları bu harika gün için aylar önceden arayışa başladığını biliyoruz. Biz de çocuklarınızın alacağı yeni yaşta onlara muhteşem atmosferde eğlenceli bir gün yaşatacağınız en güzel mekanları sizin için seçtik.

Gymboree

Çocuğunuz seveceği temalardan birini seçerek ister ‘Gymboree’ şubelerinde isterseniz de evinizde bir parti düzenleyebilir, 6 aydan 6 yaşına kadar çocuklarınıza harika anlar yaşatabilirsiniz.

gymboree gymboree doğum günü
Fotoğraf Kaynak: gymboreeturkey.com

Beden Atölyesi

Günümüzün yeniliklerine ayak uyduran ve ‘her yaşta spor’ algısının öncüsü olan mekanda ‘spor temalı’ ve hafızalardan silinmeyecek bir doğum günü kutlaması yapabilirsiniz.

beden atölyesi ebru karaduman
Fotoğraf  Kaynak: bedenatolyesi.com/galeri.html

Funloft

Yenilikçi uygulamaları ile çocuklarınıza harika dakikalar yaşatırken sizleri de eğlencenin içine dahil edecek Funloft 2 saat sürecek parti boyunca çocukları ve ebeveynleri eğlenceye doyuracak.

funloft funloft kutlama
Fotoğraf Kaynak: funloft.com.tr/dogum-gunu

HappyNest

Doğum günü kutlamalarını sadece parti olarak görmeyen mekan size ömür boyu hatıra kalacak organizasyonları ile ister kendi yerinde, isterseniz de evinizde harika ürünler eşliğinde eğlenceli saatler sunmak için ideal.

happynest kutlama
Fotoğraf Kaynak: happynest.com.tr

Kids Point Party House

Lokasyonu ve 400m2 alanı ile 60 yetişkin ve 30 çocuğu aynı anda ağarlayabilecek kapasiteye sahip mekan sizleri süper eğlence dolu bir doğum günü partisi geçirmeye davet ediyor.

kids point part house
Fotoğraf Kaynak: kidspartyhouse.com

Marshmallow Parti Evi

Katkı maddesi kullanmadan yaptıkları pasta ve cupcakleri ile kişiye özel çalışan mekanda kokteyl tarzı ya da konsept parti düzenleyerek lezzetin doruklarına vardığınız bir doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz.

marshmallow doğum günü
Fotoğraf Kaynak: ezgipayasli.com/marshmallow

Muzipo

Çocuğunuzun ilgi alanına göre 10 farklı konseptte düzenleyebileceğiniz partileri ile Muzipo yeni yaşın en güzel hediyelerinden olacak.

muzipo party
Fotoğraf Kaynak:muzipo.com.tr