Cumhuriyet Rallisi UNIQ İstanbul'da Geri Sayıma Başladı

23 Ekim Cuma günü saat 10:00’da İstanbul’un yeni kültür&sanat ve yaşam merkezi olan UNIQ İstanbul’da start alacak olan Cumhuriyet Rallisi’ne 50’ye yakın klasik otomobil katılacak.

Cumhuriyet Rallisi UNIQ İstanbul'da

 

İstanbulluların hem nefes alıp hem de kültür sanat ile iç içe olduğu UNIQ İstanbul, farklı etkinliklere ev sahipliği yapmasının dışında bu sefer Cumhuriyet Rallisi’ne ev sahipliği yapıyor. Bu sene 25. yılını kutlayacak olan Klasik Otomobil Kulübü’nün gelenekselleşen Cumhuriyet Rallisi, 23 Ekim Cuma günü İstanbul’da başlayıp 24 Ekim Cuma akşamı Çanakkale’de tamamlanacak. Hepsi birbirinden değerli 50 klasik otomobilin yarışacağı ralli, bu yıl Çanakkale Savaşları’nın 100. yıldönümü nedeniyle Çanakkale ve Gelibolu Yarımadası’nda gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Rallisi UNIQ İstanbul'da

 

Otomotiv sektörünün önde gelen isimleri, koleksiyoncular, müze sahipleri, sanatçı, klasik otomobil sahipleri ve iş adamlarının aralarında bulunduğu Klasik Otomobil Kulübü üyelerinin sahip oldukları araçlarıyla katılacakları Cumhuriyet Rallisi’nde birbirinden değerli otomobilleri yakından görmek ve sergilenen nostaljik geçidin harika atmosferini yaşamak isteyen İstanbullu klasil otomobil sevenler, UNIQ İstanbul’daki starta katılıp birbirinden güzel otomobilleri izleme imkanı bulabilirler.

Cumhuriyet Rallisi UNIQ İstanbul'da