CVK Bosphorus'tan Harika Kokteyller

Geleneksel ve modern dokuyu aynı çatı altında toplamayı başaran CVK Park Bosphorus Hotel’in lobi katında hizmet veren Hezarfen Bar & Lounge ve teras katında hizmet veren IZAKA Restaurants, İstanbul’un harika manzarasına karşılık unutulmaz bir deneyim sunmaya devam ediyor. 



Eşsiz manzaraları, nefis lezzetleri ve kusursuz hizmetleriyle misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatan Hezarfen Bar & Lounge ve IZAKA Restaurants’da sunulan leziz kokteyller ve serinletici kahveler yaz boyunca şehrin tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor. Modern mimariyi geleneksel çizgilerle birleştiren eşsiz dokusu, kusursuz hizmet anlayışı ve içinde yer alan birbirinden iddialı mekanlarıyla şehrin en çok tercih edilen adreslerinden olan CVK Park Bosphorus, otelin en güzel manzaralarına sahip olan mekanları Hezarfen Bar & Lounge ve IZAKA Restaurants’da yaz boyunca enfes kokteyller sunuyor.



Hezarfen Bar & Lounge ve IZAKA Restaurans’da sunulan alkollü ve alkolsüz çeşit çeşit kokteyllerle misafirler, muhteşem manzaranın tadını yazın en güzel içecekleriyle çıkarıyorlar. Her iki mekanda da her damak tadına hitap eden serinletici orijinal kokteyllerin yanı sıra göz alıcı Boğaz manzarasına eşlik eden müzikler, kulakların pasını siliyor. Özenle hazırlanmış soğuk kahvelerden çeşit çeşit meyve kokteyllerine kadar sayısız lezzet, yaz boyunca Hezarfen ve IZAKA’da meraklılarını bekliyor.