CVK Hotel Bosphorus'dan Babanıza Harika Bir Hediye

CVK Park Bosphorus Hotel, Babalar Günü için size harika bir kampanya hazırladı. CVK Safira SPA’da Babalar Günü’ne özel yüzde kırk indirimle Bali Masajı ve Panoramik Boğaz manzarası ile görenleri büyüleyen IZAKA Restaurant & Bar-Loung’ta 10:00 - 14:00 saatleri arasında serpme kahvaltı kampanyası ile unutulmaz bir Babalar Günü yaşatacak. Babalar Günü’nde babanıza kendisini harika hissettirmek isterseniz CVK Park Bosphorus Hotel birbirinden ayrıcalıklı kampanyalar hazırladı. Sadece Babalar Günü’ne özel olarak düzenlenen bu kampanyalar kapsamında; Türkiye’nin en büyük hotel SPA’sına sahip olan CVK Safira SPA’da Babalar Günü’ne özel yüzde kırk indirim ile Bali Masajı ve Panoramik Boğaz manzarası ile dikkat çeken IZAKA Restoran & Bar-Lounge’ta babanızla birlikte yapacağınız serpme kahvaltı kampanyasını tüm babalara özel yüzde on indirim ile verecek. 



Türkiye’nin en büyük SPA’sı olma özelliği taşıyan, CVK Bosphorus Hotel bünyesindeki CVK Safira SPA, 8500 m2’lik yaşam alanıyla Türkiye’nin en büyük otel Spa’sı olurken, Osmanlı’dan günümüze en güzel şekilde taşınan hamam kültürünü güneş ışığı alan cam delikli gök kubbesi ve mermer detayları ile yaşatıyor. 10 masaj odası ile hizmet veren CVK Safari SPA, Dörtel Masajından Aromaterapi Masajına, Kese Köpük uygulamasından Sultan Hamamı konseptine kadar farklı bakım seçenekleri ile siz misafirlerini şımartıyor. 

The Mİdd, Mezze Mave, Hitode Sushibar ve IZAKA Bar-Lounge olmak üzere, dört farklı mekanı tek çatı altında toplayan benzersiz konsepti ile IZAKA Restaurant & Bar-Lounge, İstanbul’da iyi yemek ve iyi müzşk denince akla ilk gelen mekanlar arasında ilk sırayı yer alıyor. CVK Park Bosphorus Hotel’in muhteşem Boğaz manzarası sunan terasında hizmet verdiği ilk günden bu yana İstanbulluların lezzet ve eğlence merkezi haline geldi. IZAKA Türk ve Dünya mutfağının yanı sıra balık ve sushi seçenekleri de sunan dört farklı mekan konseptiyle, seçkin lezzetler denemekten hoşlanan ve kaliteli müzik deneyimi arayan herkesi aynı çatı altında buluşturmayı başarıyor.