CVK Park Bosphorus'ta SPA Keyfi Bir Başka

Kısa sürede İstanbul’un ve özellikle de Taksim’in en gözde oteli olmayı başaran CVK Park Bosphorus Hotel, şık, leziz restoranlarının ve cafelerinin yanı sıra CVK Safira SPA’da verdiği hizmetle de dikkat çekiyor. Hem bedenen hem de ruhen arınma yaşayacağınız CVK Safira, VIP SPA konseptiyle Türkiye’nin en büyük otel SPA’sı olma özelliği taşıyor. 8500 metrekare alana kurulmuş olan SPA, Fitness  ve Wellness bölümleriyle sağlık ve huzur sunan CVK Safira SPA’da kendinizi şımartmaya ne dersiniz?

CVK-Park-Bosphorus-Hotel-Spa-Havuz-Bahçe

CVK Park Bosphorus Hotel’in mevsimsel olarak açılıp kapanabilen havuzu oldukça ilgi çekici. Etrafı özel dinlenme alanlarıyla çevrili olan havuz, hijyen konusunda da güven sağlıyor. Her mevsim gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz havuz, otel bahçesinin tam ortasındaki konumuyla da sakin ve huzurlu bir atmosfere sahip.

CVK-Park-Bosphorus-Hotel-Havuz

CVK Safira SPA’nın bir kısmını içerisinde jakuzinin de bulunduğu özel masaj odaları oluşturuyor. Uzakdoğu’nun bu sağlık kültürünü dekorasyonuyla ve ambiyansıyla tüm odalarında hissettiren CVK Safira SPA’da dört el masajından aromaterapi masajına kadar pek çok seçenek siz değerli konuklara sunuluyor. 

CVK-Park-Bosphorus-Hotel-Spa-Masaj-Oda

İki kişilik VIP SPA salonunda ise jakuzi, sauna, hamam, duş ve özel dinlenme alanı bir arada bulunuyor. 3 saat boyunca kiralayabileceğiniz mekanda 1,5 saat hamam ve masaj ritüeli ile geçiriliyor. İçeriye yiyecek ve içecek servisi de alabileceğiniz VIP SPA’dan tam anlamıyla bir arınma yaşayarak ayrılacağınızın teminatı veriliyor.

CVK-Park-Bosphorus-Hotel-Spa-VIP-Oda-Masaj

Yalnızca kadınlara özel bir bölümün de olduğu fitness alanı ise oldukça büyük ve ferah. Kalabalık spor salonlarından hoşlanmayanlar için nezih bir ortam sunan CVK Safira Spa’nın Fitness bölümünde, alanında uzman hocalar tarafından doğru yönlendirmeyle form tutabilir, sağlıklı yaşama böylesi özel bir mekanda adım atabilirsiniz.

CVK-Park-Bosphorus-Hotel-Fitness-Salonu-Spor-Spa

CVK Safira Spa’nın en dikkat çeken taraflarından biri de Türk Hamamı konsepti. Orijinaline uygun şekilde inşaa edilen hamamın altın varaklı kurnaları ve özellikle de kubbesi adeta zamanda yolculuk yaşatıyor. Bir de Sultan Hamamı bulunan CVK Safira’da hanımlara gelin hamamı eğlencesi için de kapılar açılıyor. Hamamın hemen girişinde bulunan alanda dilerseniz yemekli dilerseniz yalnızca çerezler ve içeceklerden oluşan hizmetler sunuluyor. Canlı müzik için de imkan sağlayan mekanda hanımların gönüllerince eğlenebilmeleri için tüm ayrıntılar düşünülmüş. Günümüzde yeniden canlanan gelin hamamı geleneğini yaşatmak isteyenlere duyurulur!

CVK-Park-Bosphorus-Hotel-Hamam

CVK-Park-Bosphorus-Hotel-Spa-Hamam-Gelin-Hamamı-Dinlenme

Osmanlı misafirperverliğini, Türk gelenek ve göreneklerini temel alarak hizmet veren CVK Safira SPA, şehrin, iş hayatının, insani karmaşalarınızın dışına çıkmak ve ruhunuzu dinlendirmek için birbirinden harika imkanlar sunuyor. Artık kendinizle ilgilenmenin vakti geldiyse, CVK Park Bosphorus farkıyla yaşatılacak ayrıcalıklar için hareket geçebilirsiniz