CVK Park Bosphorus'un Kanatlanan Mekanı Hezarfen Bar & Lounge

CVK Park Bosphorus Otel’in Boğaz ve Tarihi Yarımada'ya bakan cephesinde, Hezarfen Ahmet Çelebi’nin kanatlarından ilham alınarak iki tarafa açılan ve bir köprü ile birbirine bağlı olan Bar & Lounge’unu hala ziyaret etmediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. Muhteşem Boğaz manzarası ve İstanbul’un simgesi haline gelmiş tarihi güzelliklerine karşı, lezzetle keyfi bir arada sunan Hezarfen Bar & Lounge, konuklarına tadına doyulmaz anlar yaşatıyor.

Hezarfen-Bar-Lounge-CVK-Park-Bosphorus

Zengin menüsüyle dikkat çeken Hezarfen, şık ve ferah dekorasyonuyla evinizdeki konforu hissetmenizi sağlıyor. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışının kusursuz şekilde benimsendiği mekanda, lezzetli çıtır atıştırmalıklardan sağlıklı taze salatalara, Akdeniz Mutfağı’nın seçkin tatlarından ızgara çeşitlerine kadar pek çok alternatif sunuluyor. Tüm bu yemeklere uyumla eşleşen alkol menüsü de oldukça iddialı. Yerli ve yabancı içkilerin yanı sıra geleneksel içeceklere ve Hezarfen’e özgü kokteyllere de yer veriliyor. Fakat mekanı asıl ön plana çıkaran özelliği Nargile. Osmanlı’dan günümüze kadar ulaşan bu geleneği özel konsepti içinde sunan Hezarfen Bar & Lounge, turistlerin de ilgi odağı.

Hezarfen-Bar-Lounge-CVK-Bosphorus-Park-Hotel

Günün her saatinde sizleri ağırlayacak olan Hezarfen Bar & Lounge’da sevdiklerinizle tavla keyfi yaşayabileceğiniz gibi önemli futbol maçlarını da bu nevi şahsına münhasır mekanda izleyebilirsiniz. Haftanın belirli günlerinde Arap ezgilerinin hakim olduğu Hezarfen, şehrin karmaşasını ardınızda bırakıp Boğaz’ın huzuruyla dinlenebileceğiniz bir atmosfer vaadediyor.

Hezarfen-Bar-Lounge-CVK-Bosphorus-Park-Hotel