CVK Safira SPA'dan Bayram Hediyesi

mekan.com
30 Haziran 2016
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Türkiye’nin en büyük otel SPA’sı olma özelliği taşıyan CVK Park Bosphorus Hotel’in Bali’den özel olarak getirtilen masözlerin uyguladığı masaj ve bakım terapileri ile bayramı İstanbul’da geçirenlere, kaçırılmayacak bir yenilenme ve güzellik fırsatı sunuyor. CVK Safira SPA’da bayram süresince geçireceğiniz bir günde: Kahve Kese, Bali Masajı ve Yeşil Detox içeceğinin sunulduğu özel paketten, yüzde 60 indirim fırsatı ile yararlanabileceksiniz. Paketin indirimli fiyatı 350 TL. 



CVK Park Bosphorus Hotel içinde, 8 bin 500 metrekarelik alanda hizmet veren, Türkiye’nin en büyük otel SPA’sı CVK Safira SPA, birbirinden güzel bakımları ve masaj terapileriyle, size şehrin göbeğinde tatildeymiş gibi hissedeceğiniz bir yenilenme ve tazelenme fırsatı sunuyor. 10 farklı terapi odası, özel dinlenme alanları, bay-bayan ve sadece bayanlara özel fitness alanı, içerisinde jakuzininde bulunduğu VIP masaj odaları, mevsimsel olarak açılıp kapanabilen yüzme havuzu ve özel fitness stüdyoları ile şehrin göbeğinde bambaşka bir bakım ve güzellik deneyimi sunan CVK Safira SPA’nın Türk Hamamı ise Osmanlı’dan günümüze kadar gelen hamam kültürünü orjinal kubbesi ve mermer detayları ile yeniden hayata taşıyor. 


CVK Safira SPA’nın şehrin yorucu etkilerinden arınmanız için sunduğu bu fırsattan zaman kaybetmeden yararlanın ve dingin bir yolculuğun tadına varın. Bu fırsatın dahilince CVK Safira SPA’nın Boğaz manzaralı havuzunun tadını çıkarabilir sauna-hamam gibi ıslak alanları da sınırsız şekilde kullanabilirsiniz.