Delimonti Ve Kiva Bomonti Elele Verdi, Anadolu'nun Yöresel Lezzetlerini Souq Sayfiye'ye Taşıdı

Kiva Bomonti ve Delimonti, Anadolu’nun geleneksel lezzetlerini, 18 - 19 Haziran tarihlerinde bomontiada’da düzenlenecek olan Souq Sayfiye’yle konuklarına tanıtmaya hazırlanıyor.

Kısır-Kiva-Bomonti

Sayfiye, ''Yaz tatilinde ihtiyacınız olan her şey'' temasıyla gerçekleştirilecek etkinlikte Delimonti Adapazarı ıslama köfte, karadutlu karsambaç ve kısır sunumuyla iştah kabartırken; karpuz, erik ve kirazdan oluşan yaz meyveleri ile hafta sonuna serinlik getirecek. Her mevsimin en özel tezgah ürünlerini tüm zenginliğiyle menüsüne yansıtan Kiva Bomonti ise favori mezelerinden Midye Dolma ile etkinliğin temasına eşlik ediyor olacak.

Midye-Dolma-Kiva-Bomonti

Delimonti’nin market bölümünün gözde ürünleri zeytinyağı, nar ekşisi, katkısız ve doğal çiçek ve meyve reçelleri, pekmez, turşu ve çerez çeşitlerinin yanı sıra, yaz aylarında damakları ferahlatacak ayran, limonata ve Türkiye’nin en sevilen yöresel gazozları da tüm katılımcılar için yerlerini almış olacaklar.

Limonata-Kiva-Bomonti

Souq Bomonti, seçilen markaların katılımıyla 18 - 19 Haziran günleri 12.00 – 20.00 saatleri arasında bomontiada’da gerçekleştirilecek.