Diana Krall İstanbul'da Caz Severlerle Buluşuyor

5 Grammy ödülüne sahip caz solisti Diana Krall, Yapı Kredi’nin sponsorluğunda, IEG Live ve Piu Music organizasyonuyla “Good Music in Town” serisi kapsamında 27 Ekim 2015’te İstanul’da caz severlerle buluşuyor.

Eylül ayında çıkardığı Wallflowers albümünün tanıtımı kapsamında dünya turnesine çıkan Diana Krall İstanbul’da caz fırtınası estirecek. The Mamas and the Papas’tan California Dreamin', Eagles’tan Desperado, Bob Dylan’dan albüme adını veren Wallflowers gibi efsaneleşen pop klasiklerini caz tınılarıyla yeniden yorumlayacak.

Diana Krall İstanbul'da Caz Severlerle Buluşuyor

4 yaşından beri piyano çalan ve 8 Juno ödülü, 5 Grammy’nin dışında 9 altın ve 3 platinium ödüle sahip Krall, Billbord Caz Listelerinde 8 albümle en üst sırada yer alan tek caz sanatçısı ünvanına da sahip. 

Hem sesi hem de muhteşem piyano performansıyla caz severlerin kalbine dokunacak Diana Krall İstanbul’da caz severler tarafından şimdiden yoğun ilgi gördü. 27 Ekim Salı günü saat 21:00’de Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek konserin biletlerinin bir çoğu şimdiden tükendi. Caz tutkunlarının ellerini çabuk tutmalarında fayda var. Etkinlik hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.