d.ream Akademi Ağustos'ta Sizleri Mutfağına Çağırıyor!

d.ream Akademi, sizleri birbirinden özel mutfak eğitimleriyle Ağustos Ayı'nda iştah açıcı bir yolculuğa davet ediyor. Bosch’un katkıları ile gerçekleşen eğitimler, her ay farklı alternatiflerle konukların karşısına çıkıyor. Ağustos Ayı programı ise Uzakdoğu’dan gelen eşsiz lezzet sushi ile başlıyor.

Sushi-d.ream-Akademi-Bülten

Sushi ile başlayan bu özel program Şekersiz Tatlılar, Sağlıklı Pişirme Teknikleri ve Mutfakta Bir Meksikalı eğitimleriyle devam edecek. Sushi tutkunlarının kaçırmaması gereken Sushi eğitiminde, sushi yapımının tüm incelikleri paylaşılacak. Maki ve Nigiri gibi sushi uygulamalarının yanı sıra Japon Mutfağı denince akla ilk gelen yemeklerden olan Miso Çorbası da eğitimde yer alıyor olacak. İşlenmiş şekerle vedalaşma zamanınız geldi de geçiyorsa, Şekersiz Tatlılar eğitimi de tam size göre. Hem lezzetinden hem de sağlıklı duruşundan ödün vermeyen şekersiz meyve barı ve lavanta aromalı poşe kayısı gibi tatlıların yapımını öğreneceğiniz eğitim de, Ağustos programı içinde sizleri bekliyor. Besin değerlerini kaybetmeden mükemmel tatlar yakalamak isteyenler ise Sağlıklı Pişirme Teknikleri atölyesinde en doğru yöntemleri deneyimleyebilecekler. 

Sebze-d.ream-Akademi

Dünyanın en renkli mutfaklarından biri olan Meksika Mutfağı'nı yakından tanımak isteyenler için ise Mutfakta Bir Meksikalı eğitimi d.ream Akademi Ağustos programında hem damak tadına hem de el lezzetine güvenenleri bekliyor olacak.

Meksika-Mutfağı-d.ream-Akademi

d.ream Akademi, deneyimli şefler eşliğinde mutfak tutkunlarına yönelik programlar sunmaya devam ediyor. Hem eğlenceli vakit geçirmek hem de mutfağa dair yeni ve kullanışlı bilgiler öğrenmek istiyorsanız d.ream Akademi Ağustos programını kaçırmayın.