Eğlencenin Tadı Atlantis Funny City'de Çıkıyor!

Ailenizle, arkadaşlarınızla ve çocuklarınızla keyifli aktiviteler yapmak istiyorsanız Atlantis Funny City tam da aradığınız yer! Günlük hayatın stresinden uzaklaşıp, doyasıya eğlenebileceğiniz Atlantis Funny City’nin size en yakın şubesini seçerek, size özel ayrıcalıklarla unutulmaz anlar geçirebilirsiniz.

Atlantis-Funny-City-Bowling

Yeme - içme ve eğlenceli oyunları bir arada bulabileceğiniz Atlantis Funny City, İstanbul’da tamamen yenilenen Kadıköy Şubesi’nin yanı sıra pek çok semtteki mekanıyla her yaştan konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Şehir dışında ise Samsun’da yeni bir şube açan eğlence dolu mekan Atlantis Funny City, Moldova ve Romanya’yayla birlikte yurt dışına da açılarak yeni salonlarını hizmete sundu.

Atlantis-Funny-City-Game

Atlantis Funny City’nin, heyecan ve eğlenceye doyuran salonlarında doğum günü organizasyonları ya da şirket etkinlikleri de düzenleniyor. Sevdiklerinize hoş sürprizler yapmak ve özel günleri daha da eğlenceli hale getirmek isterseniz Atlantis Funny City salonları kapılarını sizlere açıyor.

Atlantis-Funny-City-Masa-Tenisi

İçerisinde bulunduğumuz Ramazan Ayı’nda da iftar sonrası etkinliği olarak farklı birşeyler yapmak isteyenlere hem yediklerini hazmedebilecekleri hem de bu güzel yaz akşamlarında eğlenceli vakit geçirebilecekleri Atlantis Funny City salonlarının yolunu tutmalarını tavsiye ediyoruz. İstanbul’da Mall Of İstanbul, Kadıköy, Cevahir AVM, Kale Outlet Center, Plato AVM ve Canpark AVM’lerinde bulunan salonlarda bowling’den bilardoya, karaoke’den çeşit çeşit oyunu içerisinde bulunduran Game Park’a kadar eğlenceye dair ne ararsanız bulabilirsiniz.