En İyi Ataşehir Restoranları

Kaliteli mekanlarla dolu Ataşehir'de seçimlerinizi kolaylaştırmak ve en iyisini bulmanıza yardımcı olmak için birbirinden hoş mekanları sizler için araştırdık. Mezeden, balığa, pizzadan kebaba, kahvaltıdan tatlıya Ataşehir'in en iyileri burada!
 
Humay Restaurant

Humay Restaurant’ta geleneksel Türk yemekleri, mevsimine göre değişen tatları, her güne özgü değişik ve özel kahvaltısıyla takdire şayan. Osmanlıya özgü geleneksel yemeklere ve 200 çeşit kahvesine hayran kalmamak elde değil. Lezzetli ve çeşitli menüleri özenle hazırlanmış.



Tatar Salim

Tatar Salim Döner Lokantası'nda, titizlikle hazırlanan gurme dönerin yanısıra; şefin süzme mercimek çorbası, çoban salatası, kendi yaptıkları ayranı ve Tatar Salim'in özel sütlacı da misafirlere sunuluyor. Mercimek çorbası tamamen eski usullerle pişirilmektedir ve bütün yardımcı malzemeler kendi üretimleridir. Yine klasik fırın sütlacı nişasta kullanılmadan ve doğal çubuk vanilyayla taş fırında pişirilmektedir.



Bafetto

48 saat dinlenmiş hamur özel domates sosu ve taptaze malzemelerle birleşiyor. E haliyle ortaya enfes bir İtalyan pizzası meydana geliyor. Bafetto'da Ladies Night ile Tüm Lady pizza severlere her salı pizzalarıyla birlikte bir kadeh şarap ikram ediliyor. Perşembeleri ise aileler eşliğinde Family Night gerçekleştiriliyor.



Özgür Şef'in Deli Kasap

Söz konusu mekan Özgür Şef’in olur da o mekandan mutsuz ayrılmak mümkün olabilir mi?
Menüdeki yemekler birbirinden lezzetli. Ama mekanın favori lezzeti Özgür Şef’ten Burger. Yanında verdikleri Deli Sos favori soslarımız arasına girdi bile. Patateslerse baharatlar ile enfes bir uyum oluşturmuş.



Develi

Türk mutfağının benzersiz lezzetlerinin başında gelen Antep mutfağının efsane lezzetlerini ustalıkla birleştiren Develi enfes bir ziyafet sunuyor. Çocuklarla gelen misafirler için; çocuklarla ilgilenen özel eğitimli bir ekibin görev aldığı bir oyun odası bulunuyor.



Bebek Balıkçı

Bebek’te 17 yıldır hizmet veren Bebek Balıkçı, Bebek Boğaz’da balık kültürünü oluşturan en önemli mekanlardan birisi. Mezelerden Ermeni Usulü Pilaki, Melissa Soslu Patlıcan Salatası, Girit Ezmesini mutlaka deneyin.



Brasserie Polonez

Brasserie Polonez, ferah atmosferi ve leziz menüsüyle günün her saati keyifle oturulabilen, alışkanlık yapıp tekrar tekrar gidilen hoş bir mekan.



Gourmet Garage

Gerek şarküteri ürünleri, gerek mezeleri ve zeytinyağlıları, gerekse de enfes kahvaltılarıyla Ataşehir'deki değişmez adreslerimizden biri. Hem karnınızı doyurun hem alışverişinizi yapın.