En Özel İtalyan Lezzetleri Gina'da

Lezzetleri, kaliteli ve şık ortamı ile İstanbul’un en gözde İtalyan restoranlarından biri olan Gina, İtalyan mutfağı severler için bu sezonu yenilenen menüsü ile karşılıyor. Klasik ve modern İtalyan yemeklerinin en güzel örneklerini sunan Gina, misafirlerine sezonunda ve en kaliteli ürünlerle lezzetli bir menü hazırlamış.

gina istanbul GINA

Yemekten önce tercihiniz çorba ise “Scialatielli Füme Patlıcan” buratta peyniri ve kıtır ekmek servisi ile harika bir tercih olacak. Ana yemek olarak “Dana Carpaccio” roka, parmesan, fıstık ve yeşil kereviz sos ile hazırlanarak damaklarınızda unutulmaz tatlar bırakacak. İddialı diğer bir ana yemek seçeneği de Sardunya usulü kuskus, enginar ve bottarga ile renklendirilen “Kendi Suyunda Pişmiş Lagos Fileto”. 

gina istanbul GINA

İtalyan mutfağının vazgeçilmez lezzetleri olan makarna ve pizzaların da en iyi örnekleri yenilenen menüde yer alıyor. Mozzarella, bresaola, roka, traşlanmış parmesan ve domates sos ile hazırlanan “Valtellina Pizza” ile taze lezzetlerin tadına varabilir, limon ve karabiberli “Buğday Ruşeymi Linguine” ve gorgonzola peyniri, incir balsamik ile renklendirilen “Balkabaklı ve Safranlı Risotto”  lezzetleriyle kendinizi İtalya’da hissedebilirsiniz.

gina istanbul GINA