Evcil Hayvanı Olan İnsanların 10 Belirgin Özelliği

Genellikle evlerimizde kedi ve köpek besliyoruz. Onların o karşılıksız, saf sevgilerine ayak uydurarak yaşamak ve evrim konusunda enerjileriyle bize büyük destek olan dostlarımıza yaşam kapılarımızı açmak bazı özellikleri de zamanla edinmemizi sağlıyor. İşte evini evcil dostuyla paylaşan insanların 10 belirgin özelliği!

İstanbul'un En Hayvansever Mekanları listemize de gözatabilirsiniz.

Pet-Evcil-Hayvan-Köpek

1. Gerçek sevgi nedir çok iyi bilirler. Koşulsuz sevginin en güzel örneğini gösteren evcil hayvanlardan aldıkları enerjiyi diğer tüm ilişkilerinde yansıtırlar.

2. Genellikle çok daha mutlu insanlardır. Mutlu olmayı o saf hayvan sevgisinden alanlar her daim o mutluluğu gittikleri yerlere taşırlar.

3. Sorumluluk sahibi insanlardır. Evcil hayvanına iyi bakan ve onun sorumluluğundan yakınmayan insanlar her işin üstesinden kolayca gelebilirler.

Pet-Kedi-Evcil-Hayvan

4. Hoşgörülü ve sabırlı insanlardır. Evcil hayvanlarına yaklaşımları bir noktada herkese olan davranışlarına yansır ve hoşgörülü, sabırlı olmak onlar için çok doğaldır.

5. Empati yetenekleri, hiç konuşmayan ve derdini bakışlarıyla, çıkardığı bir takım seslerle ve hareketleriyle anlatmaya çalışan küçük dostlarının sayesinde oldukça fazla gelişir. Bu özellik insanlarla olan ilişkilerinde de işe yarar.

6. Çocuk sahibi olmak için uygun insanlardır. Adeta çocuk yerine koydukları küçük evcil dostlarıyla olan ilişkileri çocuk yapmak gibi önemli bir konuda güzel bir hazırlıktır.

Köpek-Evcil-Hayvan-Pet

7. Genellikle özgüvenleri yüksektir. Canları sıkıldığında tek kalarak kendilerini oyalayabilirler yada bu durumu kedi ve köpekleriyle paylaşabilirler.

8. Zorluklar karşısında kolay pes etmeyen, güçlü insanlardır. Evcil dostlarıyla öyle maceralar gelir ki başlarına zamanla hiçbir şeyden korkmaz ve daha sağlam yapıda insanlar olurlar. Zorluklarla baş etmenin yollarını da çok iyi bilirler.

9. Tutku duymakla ilgili bir sorunları yoktur. O en doğal haliyle hayatının bir köşesinde olan varlık sayesinde herşeyi olduğu gibi kabullenmeyi öğrenmişlerdir. Tutkuyla herşeye herkese bağlanabilirler ve kaybetme korkusu gibi düşük enerjilerde olmazlar.

Köpek-Evcil-Hayvan-Pet-Havuz-Oyun

10. Eğlenmeyi severler. En iyi yemek nerede, gezilip görülecek en güzel yerler nereler hepsini bilirler ve hafta sonu planları için harika alternatifler sunarlar.

Hayvansever mekanlarla ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz MOC Etkinlik ve Wuufbox yazılarımızı okuyabilirsiniz.