Fırsat Bu Fırsat'tan En Özel Sevgililer Günü Yemeği Programları

Sevginin ve aşkın tek bir günü olmaz biliyoruz ama, 14 Şubat Sevgililer Günü, geleneksel bir hale geldiğinden özel zamanlar geçirmek için güzel bir fırsat. Sevgililer Günü’nün olmazsa olmazı da tabiki mum ışığında, romantik bir akşam yemeği. Bu özel geceyi hem unutulmaz kılmak hem de şahane fırsatlardan faydalanmak için firsatbufirsat.com'un sizin için önerilerinden oluşan yazımızı okumadan programınızı yapmayın.

Koru İstanbul Kuruçeşme

Fotoğraf Kaynak: koruistanbul.com

Boğaz’ın en nadide yerinden, enfes manzaraya karşı lezzetli ve romantik bir yemek için Koru İstanbul Kuruçeşme'nin Sevgililer Günü fırsatını kaçırmayın deriz.

Park Inn By Radisson A La Carte RBG Restaurant



Zengin menüsü ve iştah kabartan lezzetleriyle Sevgililer Günü'nüzü elit bir ortamda geçirmek için Park Inn By Radisson A La Carte RBG Restaurant’ın fırsatı en doğru adreslerden.

Radisson Blu Hotel Steak N More Istan’bull Pera Restaurant

Fotoğraf Kaynak: radissonblu.com

İstanbul’un eşsiz manzarasında, aşkınızı tazeleyecek ve mekanın büyülü atmosferine hayran kalacağınız Steak N More Istan’bull Pera Restaurant’ın Sevgililer Günü’ne özel fırsatı oldukça cezbedici.

Ataköy Marina Nossa Costa

Fotoğraf Kaynak: nossacosta.com

Aşk şarkılarına damga vuran sanatçı Ferhat Göçer’in birbirinden güzel şarkılarının eşlik edeceği, damaklarınızın şenleneceği unutulmaz bir Sevgililer Günü yemeği için Ataköy Marina Nossa Costa’nın çiftlere özel fırsatını kaçırmayın.

Dentur Avrasya İle Boğaz Turu



Sevgililer Günü'nde romantik bir akşam yemeği ve eğlenceler eşliğindeki Boğaz turu fırsatında, şahane yemekler ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor olacak. 

Marmaray Hotel


Fotoğraf Kaynak: bstatic.com

Sevgilinizin de eşlik edeceği, Adalar ve Boğaz Manzaralı zengin bir kahvaltı için Marmaray Hotel’in Sevgililer Günü’ne özel fırsatı harika bir tercih. 

Ek olarak, eğer hala sevgilinize ne hediye alacağınıza karar veremediyseniz, ''Sevgililer Gününde Sevgilinizi Mutlu Edecek Hediye Alternatifleri'' yazımıza gözatabilirsiniz.