Fırsat Bu Fırsat'tan Sevgililer Gününe Özel, Seçkin Otellerde Ünlülerin Sahne Aldığı Konaklamalı Gala Programları

14 Şubat Sevgililer Günü hazırlıkları her yerde durmaksızın devam ediyor. İstanbul’un seçkin otelleri de programlarını çoktan duyurmaya başladı bile. Ünlü sanatçılar, sınırsız eğlence ve enfes yemekler eşliğinde geçireceğiniz Sevgililer Günü akşamınızı, aynı zamanda gece konaklama fırsatıyla birleştiren otellere firsatbufirsat.com’dan en uygun şekilde ulaşabilirsiniz.

Crowne Plaza Hotel Oryapark

Fotoğraf Kaynak: cporyapark.com

Sevgililer gününe, şahane eğlenceler ve leziz bir akşam yemeği ile girmek isteyenler için Kız Kulesi Organizasyon’un düzenlediği Crowne Plaza Hotel Oryapark’ın Sevgililer Günü fırsatı kaçmaz! Acele edin!

Ümraniye Rescate Hotel

Fotoğraf Kaynak: bstatic.com

Ümraniye Rescate Hotel'de Sevgililer Gününe Özel Akşam Yemeği ve Konaklama Seçenekleri fırsatı, size harika zamanlar vaad ediyor.

Girne Cratos Premium Hotel

Fotoğraf Kaynak: cratospremium.com

Girne Cratos Premium Hotel'de Sevgililer Günü'ne özel pegasus ile ulaşımlı, 2 kişi 2 gece tam pansiyon plus konaklama sağlayacağınız ve Rafet El Roman’ın hafızalara kazınmış şarkılarıyla aşkınızı perçinleyeceğiniz harika bir gece için bu fırsatı kaçırmayın!

Rhiss Hotel Maltepe

Fotoğraf Kaynak: bstatic.com

Romantik ve leziz bir akşam yemeği, huzurlu bir konaklama ve zengin kahvaltı hizmeti sunan Rhiss Hotel Maltepe’nin Sevgililer Günü’ne özel fırsat programı çiftleri bekliyor.

Rhiss Hotel Bostancı

Fotoğraf Kaynak: bstatic.com

Odanıza meyve ve şarap servisi ile, çift kişilik konforlu bir konaklama için Rhiss Hotel Bostancı müthiş bir fırsat sunuyor.

Kıbrıs Acapulco Resort & Spa

Fotoğraf Kaynak: mekan.com

Uçak bileti, tam pansiyon plus konaklama ve romantik şarkıcı Mustafa Ceceli’nin dev performansının eşlik edeceği harika bir akşam yemeği için Kıbrıs Acapulco Resort & Spa’nın fırsatı unutulmaz bir Sevgililer Günü programıyla sizleri bekliyor.

The Green Park Merter Hotel

Fotoğraf Kaynak: thegreenparkmerter.com

The Green Park Merter Hotel’in kaçırılmayacak fırsatıyla, 13 Şubat gecesi Nejat Alp’in müthiş sahnesi eşliğinde keyifli bir akşam yemeği yiyebilir, dilerseniz gece konaklama ve sabah kahvaltı seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. 

The Green Park Pendik Hotel & Convention Center

Fotoğraf Kaynak: thegreenparkpendik.com

Coşkun Sabah’ın muhteşem sahnesi, özel bir akşam yemeği, konaklama ve kahvaltı hizmetiyle tüm çiftlere unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşatmayı hedefleyen The Green Park Pendik Hotel & Convention Center’ın fırsatını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

The Green Park Pendik Hotel & Convention Center Red'n Black Club


Merve Özbey ve Erdem Kınay’la eğlencenin tavan yapacağı Sevgililer Günü programında, şahane bir akşam yemeği, konaklama ve brunch hizmeti The Green Park Pendik Hotel & Convention Center Red'n Black Club fırsatı ile sunuluyor.

Kıbrıs Mağusa Salamis Bay Conti Resort Hotel



Serdar Ortaç ile muhteşem bir Sevgililer Günü geçirmeye hazır mısınız? Kıbrıs Mağusa Salamis Bay Conti Resort Hotel’ın muhteşem fırsatı ile uçak bileti, konaklama, leziz bir akşam yemeği ve Serdar Ortaç Galası, çiftleri bekliyor.

Cevahir Hotel Asia

Fotoğraf Kaynak: gastronomi.com.tr

Müthiş bir Sevgililer günü Gala programı hazırlayan Cevahir Hotel Asia fırsatı kaçıranları üzecek türden.

Hediye önerilerimiz için de ''Sevgililer Gününde Sevgilinizi Mutlu Edecek Hediye Alternatifleri'' yazımızı okuyabilirsiniz.