Gina'da Şık Ve Leziz Yılbaşı Haftası 19 - 31 Aralık Tarihleri Arasında

mekan.com
12 Aralık 2016
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Kanyon AVM’de bulunan İstanbul’un en gözde ve şık İtalyan restoranları arasında yer alan Gina, yılbaşı heyecanını 19 - 31 Aralık tarihleri arasında konuklarına yapacağı sürpriz ikramlar ve sunumlarla yaşatacak. İtalyan Mutfağı’nın leziz ve seçkin tatlarını, İtalyan stili ve şıklığıyla buluşturan Gina, yılbaşı öncesinde konuklarını farklı sürprizlerle ağırlamaya hazırlanıyor.

Gina-Kanyon

19 - 31 Aralık tarihleri arasında misafirlerini yılbaşına özel bir dekorasyonla karşılayacak olan Gina, biscotti eşliğinde çay ve kahve servisinin yanı sıra 17:00 - 20:00 saatleri arasında konuklarına özel olarak Aperitivo masasında kestane ve fıçıda tatlandırılmış sıcak şarap sunacak. 24 Aralık’tan itibaren ise Şef’in ana yemek önerisi, ‘Tacchino di Natale / Roasted Turkey’ (Rosto Hindi), Gina’da konukları bekliyor olacak. Belirtilen tarihlerde Gina’ya gelen misafirler, birbirinden şık ve leziz sunumların keyfini çıkarırken, Şef’in tatlı önerisi “Panettone Cop Salsa Zabaione”yı da tadabilecekler.

Hindi-Rosto

İstanbul’un en gözde ve şık İtalyan restoranları arasında yer alan Gina, 24 - 31 Aralık tarihleri arasında yemeğin ardından misafirlere yılbaşı temalı tatlının yanı sıra, 21:30’dan sonra Moka Pot ile demlenmiş İtalyan kahvesi ikram edecek.