Gülben Ergen Dizi Karakteriyle Mekan Açtı: Dadı Mutfakta!

mekan.com
11 Ağustos 2016
2 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Neye el atsa başarılı olma konusunda büyük şansa sahip olan Gülben Ergen, şimdi de yeme içme sektöründe boy gösteriyor. Yıllar önce ekranlarda seyirci karşısına çıktığı, unutulmaz Dadı karakterini yeni açtığı mekanında yaşatmak isteyen Gülben Ergen, yeni mekanını ''Dadı Mutfakta'' adıyla hizmete açtı.

Ünlülere Ait Mekanlar►

Dadı-Mutfakta-Gülben-Ergen
Fotoğraf Kaynak: facebook.com

Gülben Ergen ve Elvan Oktar, dostluklarını ve yemek adına tüm zevklerini birlikte açtıkları Dadı Mutfakta’ya taşımışlar. Genellikle sipariş üzerine yoğunlaşan mekan, ikilinin bireysel tecrübelerinden yola çıkılarak sistematize edilmiş. Gelenekselci köklerine sadık ama yeniliklere de bir o kadar açık olan Dadı Mutfakta’da anne yemekleri ön planda. En ince ayrıntısına kadar düşünülerek hazırlanan konseptte sağlıklı olma şartı öncelikli tutulmuş. Herşey kararlaştırıldıktan sonra da müthiş bilgisi ve tecrübesiyle Refika Birgül gelip şöyle bir menünün üstünden geçmiş. Bu üç kadının ortak zevkinden de lezzetine doyum olmaz bir mekan ortaya çıkmış. 

Mantı-Dadı-Mutfakta-Gülben-ErgenFotoğraf Kaynak: facebook.com

Sağlık fışkıran kahvaltılardan hamburgerlere, zeytinyağlılardan annelerimizin tencere yemeklerine kadar zengin bir menüye sahip olan Dadı Mutfakta’da fiyatlar olabildiğince makul tutulmuş. Malzemeler organik, tarladan pazardan taze taze ve ev yapımı. 

Ayran-Dadı-Mutfakta-Gülben-ErgenFotoğraf Kaynak: dadimutfakta.com.tr

Ekranlardan taşan ve yıllar geçmesine rağmen hafızalara kazınmış olan Dadı karakteri gibi rengarenk ve cıvıl cıvıl olan mekan, Kanyon AVM’nin arka sokağında konuklarını ağırlıyor. Yolunuz düşerse mekanı ziyaret etmenizi yada sipariş verip Dadı’nın benzersiz lezzetlerini deneyimlemenizi öneririz.

Ana Fotoğraf Kaynak: ​dadimutfakta.com.tr