Gümüşsuyu Restaurant’ta Boğaz’a Karşı İftar Keyfi Sizi Bekliyor!

İstanbul’un o şahane Boğaz manzarasına sahip CVK Park Bosphorus Hotel’in içinde hizmet vermekte olan Gümüşsuyu Restaurant, Ramazan ayı boyunca hazırladığı set menüsünün içerisinde sunacağı lezzetlerle misafirlerine benzersiz bir iftar yemeği yaşatıyor.

Gümüşsuyu Restaurant

Şık ambiansı ve ferah atmosferiyle otelin en sevilen yerlerinden olan Gümüşsuyu Restaurant, geleneksel Türk mutfağımızın en seçkin ve iddialı yemeklerini iftar menüsü ile sizlerle buluşturuyor. Türk ve Dünya mutfağından seçkin lezzetleri harmanlayarak hazırladıkları 5 adımlı iftar menüsü; geleneksel iftariyelikler, çorba, ara sıcak, ana yemek, tatlı ve sınırsız içecek olarak sunuluyor. Aynı zamanda bozadan hurmaya, güllaçtan pideye, pestilden zerdeye iftar sofralarının vazgeçilmezi olan lezzetler de Gümüşsuyu Restaurant’ta iftar masalarınızda yerlerini alıyor. 

Gümüşsuyu Restaurant

Gümüşsuyu Restaurant, Ramazan ayı boyunca kaliteli bit hizmet eşliğinde iftar menüsünü sizlerle buluşturken aynı zamanda sahurda da sağlıklı ve lezzetli menüsüyle oruç tutanlar için bol çeşitli bir lezzet deneyimi sunuyor.