Her Türlü Hava Şartına: Kapalı Düğün Mekanları

Düğün salonları genelde kalabalık çevresi olan çiftlerin seçimi olsa da, kışlık düğünlerin de vazgeçilmezi. Geniş salonlar sayesinde misafirleriniz en rahat şekilde ağırlanacaktır. Siz de düğününüzü salonda yapmayı düşünüyorsanız, buyrun yazımıza...

Vadi Sarayı / Beykoz

Vadi Sarayı, çocukluluğunuzdan beri kurduğunuz düğünün hayalinin daha mükemmelini sizlere sunuyor. Bazı şeyler size sıkıntı yapabilir ama düğününüzün pürüzsüz geçmesini diliyorsanız Vadi Sarayı size kaliteli ve akıllarda kalacak bir düğün için, mükemmel sahne, kaliteli ses düzeni ve bilinçli ekip ruhu ile hizmetinizde.



Salon Güneş / Bahçelievler

Kaliteli hizmet anlayışı ile diğer düğün mekanlarından çok farklı modern dekoru ve ferah konumu ile benzersiz bir eğlence mekanı. Salon Güneş, fiyatlarının uygun olmasının yanı sıra fiyatlarında ödeme kolaylıkları da sunuyor.



Salon Beyzade / Kartal

Hayal ettiklerinizi, istediklerinizi gerçekleştirenler: Salon Beyzade… Bir hayal kurun ve bu hayali yaşamak için her şeyi onlara emanet edin. Salon Beyzade‘de en özel gününüzde en özel olanın siz olduğunu hissedeceksiniz. Bu ayrıcalıklardan yararlanmak için beklemeden iletişime geçiniz.



Salon Seramoni / Esenyurt

Salon Seramoni, esnek yapıları ve yaratıcı çözümleriyle düğün gününüze değer katan, onları farklı kılan hizmetler tasarlayıp sunuyor. Düğün törenlerinizde davet ettiğiniz misafirlerinize verilecek ikramların, hizmetlerin kalitesini arttırıyor ve sizleri en iyi şekilde ağırlıyorlar.



Bir Ömür Davet Salonları / Beylikdüzü

Deneyimli, yaratıcı ve sorumluluğunun bilincinde profesyonel bir ekipten oluşuyorlar. Yönetimi, kalitenin mutlu müşteri ile eş anlamlı olduğu prensibi ile hareket etmektir. Özel günlerinizi hayatınız boyunca hatırlayacağınız güzel anılara dönüştürüp ömür boyunca tüm davetlerinizi başarı ile gerçekleştirmeye taliptir.



Teras Salon / Eyüp

Teras Salon, Piyer Loti Tepesi, Çamlıca ve Adaları gören enfes manzarasıyla, Eyüp’te gözde bir mekan. Her detayı mutluluğunuz için tasarlıyor, özel olmanın farkını yaşamanız için profesyonel ekibiyle sizlere en iyisini veriyorlar. Huzur ve zerafetin buluştuğu Teras Salon’da  siz de mutluluğa bir adım atın.



Tink Davet / Beylikdüzü

Hayalinizdeki organizasyonu söyleyin; Tink Davet, profesyonel hizmet anlayışı ve üstün kalitesi ile hayallerinizi gerçekleştirsin. Konuklarınızdan kimisi salonda doyasıya eğlenirken bir kimisi de özel bahçe olarak düzenlenmiş geniş terasta hoş sohbetler yapabilmekte. Tink Davet’in 500 kişiye kadar yemek, 1000 kişiye kadar da kokteyl kapasitesi vardır.



Mahfel / Maltepe

Maltepe’de özgün konseptiyle Mahfel; görenleri kendisine hayran bırakıyor. 1600 kişiye kadar hizmet verebilen Mahfel, farklı konseptlerle dört ayrı salondan oluşuyor. Kusursuz bir organizasyon düzenlemek isteyenlerin tercihi, estetik ve görsel açıdan tam not alan Mahfel, her biri alanında profesyonel dinamik ekibi ile hizmetinizde.



Salon Laila / Çekmeköy

Salon Laila, lüks olmasının yanında güler yüzlü personeliyle de sizlere en iyi hizmeti sunmaktadır. Salon merkezi bir noktada olup, misafirlerimizi, kendi araçlarıyla rahat bir şekilde ulaştırılmalarını sağlamaktadır.



Esa Salon Royal / Avcılar

Sevginin paylaşılarak katlanmasına katkı sağlamayı amaç edinmiş, verdiği hizmet ile kendi evinizin sıcaklığında, güzel gününüzü anlamlandırabileceğiniz kaliteli bir mekan. Özel gecelerin nerede gerçekleştirileceği ince düşünülerek karara bağlanır. Salon Royal tamamen zevkinize uygun koşullar sunmaktadır. Anılarınıza gülümseyerek bakmak istiyorsanız; Salon Royal düğün salonlarını tercih edebilirsiniz.