HipHop Jam 2015 Sizi Başınızın Üzerinde Döndürmeye Geliyor!

mekan.com
2 Ekim 2015
3 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

Pek çok müzik dalının olduğu gibi HipHop müziğinde dinleyici kitlesi oldukça geniş. Sadece müzik türü olarak düşünülse de HipHop kendi kültürü olan bir tarz. Dünyaca ün yapmış sanatçıların yanı sıra Türkiye'de de oldukça başarılı rapper sanatçılar var. Eğer siz de bir Türk Rapper severseniz yazımızın devamında dans etmeye şimdiden başlayacağınıza eminiz!

HipHop Jam 2015 CezaFotoğraf Kaynak: karakan.org

2010 yılında 1.'si düzenlenen HipHop Jam, bu yıl Hiphoplife ve Pozitif Live işbirliği ile 5 Aralık Cumartesi günü, saat 13:00' da Volkswagen Arena’da yapılacak. Camianın en önemli isimlerinin yer alacağı etkinliğin baş konuğu, canlı orkestra eşliğinde sizleri büyüleyecek olan Ceza olacak.

Ceza'nın dışında Yener, Ege Çubukçu, Pit10, Ayben, Anıl Piyancı&Emrah Karakuyu, Kamufle gibi 33 Hip Hop sanatçısının sahne alacağı dev kadrolu gece siz Hip Hop severleri başınızın üstünde döndürecek. Etkinlik gece yarısına kadar devam edecek ve renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Hiphop camiasının rapper ve severlerini bir araya getirecek etkinliğin sesi uzun süre kulaklardan silinmeyeceğe benziyor.