Instagram Severlere: Ocak Ayının En İyi Yeme - İçme Hesapları

mekan.com
25 Ocak 2017
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Ocak ayında çok sevdiğimiz ve sizin de takip etmenizi önerdiğimiz en iyi Instagram hesaplarını yazdık! Üstelik en sevdiğimiz kategori: yeme - içme!

Teşvikiye Mahallesi

Teşvikiye Mahallesi'ndeki yeme içme mekanlarından hatta çeşitli etkinliklerden haberdar olmak isterseniz bu hesabı mutlaka takibe almanızı öneririz.
 

Pırılla

Hem spor hem de sağlıklı beslenmeyle ilgiliyseniz bu hesap tam size göre! Dyt. Psk. M. Pırıl Şenol Duru'nun bizzat kendisinin deneyimlediği tarifler, mekanlar ve çok daha fazlası var.
 
 

Plaza Gurmesi

Özellikle şaraplarla ilgileniyorsanız bu lezzet dolu hesabı takip etmelisiniz. Yemek ve şarabın yanında kahve de Plaza Gurmesi'nin paylaşımları arasında.
 

Bira Sevdası

Paylaşımları arasında kaç çeşit bira var biz sayamadık. Ama siz bir biraseverseniz sayabileceğinizi biliyoruz. :)
 
 

Sosis denemelerine devam. Bu sefer Şütte Şişlik sosis ve Gara Guzu Weissbier eşleşmesi. Sosisten başlayalım, baharat oranı orta ve yağlılığı ideal bence. Biraz daha baharatlı Olmasını isterdim ama bu tamamen benim damak zevkim. Yoksa lezzet olarak güzel. Ancak Polonez İtalyan sosisi daha çok sevmiştim. Alman işi üzerine Ballı Hardallı da verdikten sonra yanına bir Türk Buğday birası açtım. Gara Guzu Weissbier'i ilk denediğimde koku ve tat olarak Biraz geride bulmuştum. Uzun süre sonra tekrar denediğimde bu sefer biraz daha Hoşuma gitti ama bence hala çok daha iyi olabilir. Koku meyvemsi ve narenciye. Tat ise biraz fazla maltsı ve düz geldi. Türk işi bir Buğday birası içebiliyor olmanın mutluluğundan dolayı bunlara çok takılmadan tadını çıkartın derim. Ben en azından öyle Yaptım

Gezen Gurme

Yöresel lezzetleri yerlerinde tadan ve takipçileriyle paylaşan Gezen Gurme'nin fotoğraflarına bakarken dikkatli olmak lazım...