Instagram'ın Like Rekorları Kıran Popüler Mekanları

Instagram'da like rekorları kıran bazı fotoğraflar var. Bu fotoğrafların sırrı ne açısı ne de ışığı; bu fotoğrafların sırrı çekildikleri mekanlar.

Bu mekanlar hem Instagram'da çok popüler hem de İstanbul'un en yaratıcı ve iyi mekanları. Ayrıca öyle bir atmosferleri var ki, sanırsınız ünlü bir fotoğrafçının elinden çıkmış bu kareler.

Biz de bu mekanları sizler için gezdik, gördük ve mekan.com'da derledik. Buralarda ne yenilir, ne içilir merak ediyorsanız yanını devamını okumaya devam ediniz.

Keyifli okumalar! :)

Los Altos

Galatasaray'da bir binanın en üst katında bulunan Los Altos Meksika mutfağının lezzetli yemeklerini sunmakta. Hele bir de o yaratıcı kokteylleri yok mu! Favorimiz Verde; tekila, Green Chartreuse, portakal ve nanenin yarattığı bu eşsiz uyuma bayılacaksınız. Gerek yiyecek - içeceklerin hoş renkleri gerekse de mekanın ambiyansı Instagram'daki fotoğraflarınıza ekstra like getirebilir. ;)

los altos istanbul

Cafe Naftalin K.

Son zamanların popülerleşmeye başlayan semti Balat'ta bulunan Naftalin K. kedileri, kitapları ve kahveleriyle içinizi ısıtacak, sıcacık bir mekan. İster sobanın yanında, ister kapının önündeki şirin mi şirin koltukta hoş fotoğraf kareleri yakalayabilirsiniz.

cafe naftalin k

J'adore Chocolatier

Boool çikolatalı olan o meşhur tatlı Oh La La Beatrice fotoğrafları tam oalrak J'adore'da çekiliyor!

jadore chocolatier taksim
Fotoğraf Kaynak: www.instagram.com/melodielbirliler

Cadıköy

Instagram'ın cadı konseptli fotoğrafları elbette Cadıköy'den çıkıyor. Kadıköy'ün en tatlı mekanları arasında yer alan Cadıköy'ün menüsünde atıştırmalık lezzetler bulunuyor.

cadıköy kadıköy