İstanbul Evlenme Teklifi Mekanları

mekan.com
5 Haziran 2014
2 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

Düğün sezonunun da gelmiş olmasını fırsat bilerek, hayatının aşkını bulmuş ama henüz o sihirli soruyu sormamış okuyucularımıza evlenme teklifi mekanları ile ilgili yardımcı olalım istedik ve sizler için bu detaylı dosyayı hazırladık. 

Her genç kızın hayalindeki evlenme teklifi farklıdır şüphesiz, ama sevgilinizi en mutlu edecek teklifi bulmak size düşüyor. Kimisi sade bir yemek sırasında klasik bir teklif isterken, kimi "gökyüzüne adımı yazdırsın" diyebilir :) Her ne şekilde olursa olsun, size ve sevgilinize kendinizi özel hissettirecek, güzel bir mekanda bu anı unutulmaz kılmak önemli. Gelin İstanbul'da evlenme teklifi için en uygun mekanlara bakalım:

Cachi:

Şişhane'de görkemli ve buram buram tarih kokan Adahan Otel'in terasında bulunan Cachi,  sade dekorasyonu, özenli yemekleri ve muhteşem panaromik manzarası eşliğinde romantik bir evlenme teklifi yapmak isteyenler için ideal. 

Sunset:

Ulus Parkı'nın içinde, Boğaz'ın eşsiz manzarası karşısında gün batımını seyredip lezzetli ve romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Baş başa yediğiniz bu güzel yemek ve teklifiniz sonrası ilerleyen saatlerde DJ eşliğinde eğlenceye dönüşen mekana arkadaşlarınızı da çağırıp bu özel günü beraber kutlayarak mutluluğunuzu paylaşarak arttırabileceğinizi de hatırlatmış olalım! :)

A'jia:

Bir çok düğüne ve mutlu hikayeye ev sahipliği yapmış büyülü bir mekanda teklifinizi yapmaya ne dersiniz? Kanlıca'daki Ahmet Rasim Paşa Yalısı'nda hizmet veren Aija'nın muhteşem manzarasından etkilenip düğününüzü de burada yapmak isteyebilirsiniz, bizden söylemesi!

Lacivert:

Her ne kadar evlenme teklifi için artık klasikleşmişse de, manzarası, hizmet kalitesi, Şef Hüseyin Ceylan'ın eşi benzeri olmayan yemekleri ve büyülü atmosferiyle asla vazgeçemediğimiz romantik mekan: Lacivert! Boğaz'ın her noktasından Lacivert'in kendi teknesi ile restorana ulaşmanız mümkün. 

Kydonia:

Ahşap dekorasyonu, çiçekleri ve ferah atmosferi ile kendinizi Ege'de hissettiren bu sıcacık mekanda keyif dolu bir sohbet, enfes mezeler ve yemekler sonrasında ettiğiniz unutulmaz teklifle beraber, kadehler sizin şerefinize kalkacak! 

La Torre:

Yenilikçi ve modern çiftler için önerimiz Etiler Le Meridien Otel'in içindeki La Torre Restaurant. Yaratıcı menüsü ve alışılagelmişin dışındaki lezzetleri ile yeni mekanlar keşfetmek üzere yola çıktığınızı sanan sevgilinizi yemek sonunda büyük bir sürpriz ile şaşırtabilirsiniz!

Jash:

Eğlenceli, samimi ve sıcak bir evlilik teklifi yapmak istiyorsanız size önerimiz Jash! Cihangir'de, Mari Hanım'ın anneannesinin evi olan bu mekanda sevgiliniz nefis Ermeni mezelerini yer rakısını yudumlar, canlı akerdeon eşliğinde yüzünüzde ister istemez oluşan tebessüm ile kendini çok ama çok mutlu hissederken sormanızı öneririz sorunuzu! :) İster arkadaş grubunuzla kalabalık bir masada, ister sevgilinizle başbaşa, her iki şekilde de çok keyif alacağınızdan ve bu özel günü hayatınızın sonuna kadar mutlulukla hatırlayacağınızdan şüphemiz yok!

360 İstanbul:

360 derece İstanbul manzarası karşısında büyülenen sevgilinizle başbaşa romantik bir yemek ve ardından arkadaşlarınızın da katılacağı bir kutlama partisi için ideal! Yine teklif için klasikleşmiş, ancak vazgeçmesi imkansız mekanlardan biri! :)

Al Jamal:

Hayat bir masal ve siz de bu masalın kahramanlarısınız. Büyülü bir atmsoferde, farklı bir tecrübe yaşayıp kendinizi saraylardaki kral ve kraliçeler gibi hissetmek istiyorsanız önerimiz kesinlikle Al Jamal! Sizi bambaşka bir dünyada hissettirecek bu mistik mekanda, teklifinizi nasıl edeceğiniz sizin yaratıcılığınıza kalmış! :) 

Banyan:

Öyle güzel bir şehir ki İstanbul, nereden baksan ayrı bir güzelliği var manzaranın. Fakat en güzel manzaralardan biri de Ortaköy Banyan'da. Güneş batarken ayrı, köprünün ışıkları yanıp sönerken ayrı güzel bu mekan, başbaşa yenilen romantik bir yemek ve evlenme teklifi için İstanbul'da  sizi bekleyen ideal yerlerden.

Chilai:

Bebek'te baş başa yediğiniz güzel bir yemek sonrası arkadaşlarınız ile beraber kutlamaya devam edebileceğiniz mekanlardan biri de Chilai. Önceden denize en yakın masalardan en özel ve güzeline rezervasyon yaptırmayı unutmayın! :)

Circle:

Tarihi Mualla Hanım Yalısı'nda, denizin tam üzerinde, huzurlu sakin ve şık bir yemek sırasında teklifinizi yapmak isterseniz sizin için önerimiz Yeniköy'deki Circle. 

Mia Mensa:

"Serin bir yaz akşamı güneş batarken, Boğaz'ın kenarında evlenme teklifimi aldım." diye anlatacağı ve anlatmaktan da bir ömür boyu hiç sıkılmayacağı bu keyifli hikayeye ev sahipliği yapmak için ideal mekanlardan bir diğeri de Kuruçeşme Mia Mensa. 

Tuğra Restaurant:

Çırağan Palace Kempinski'nin bu muazzam manzarası ve zengin Osmanlı Mutfağı menüsü ile öne çıkan bu rüya gibi restoranında "Benimle evlenir misin?" demeye ne dersiniz?

Bu güzel başlangıç ile beraber mutluluğunuzun kat kat artarak büyümesini diliyoruz. Teklifiniz nerede ve nasıl olursa olsun, asıl önemli olan hayatınızın aşkı bir ömür yanınızda olsun! :)

 

 

İLGİLİ MEKANLAR