İstanbul Gecelerinin Münferit Mekanları

mekan.com
26 Ocak 2015
4 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Gaspar
Karaköy gecelerine damga vuran mekanlardan biri olan Gaspar, Cumartesi geceleri özel DJ setler oluşturuyor. Kokteyl ve yemek menüsü ile fark yaratan mekan daha sonra eğlence mekanına dönüşüyor. 




1841 Tünel
Tünel'in en görkemli binalarından Hıdivyal Palas, İstanbul'un Avrupa esintileri taşıyan ilk oteli olarak 1841 yılında açılmıştır. Bu binada yer alan 1841 Tünel, cuma ve cumartesi akşamları Türkçe çalıyorlar. Pazar hariç her gün açık olan mekanda davetler de veriliyor. 




Buddha Bar
Eğlencenin merkezi her ne kadar Avrupa yakası ağırlıklı olsa da, Asya yakasında da bir çok eğlence mekanı var. Bunlardan biri ise Kadıköy'deki Buddha Bar. Kadıköy gençliğinin çoğunlukla canlı rock müzik için gittiği mekanın müdavimleri oldukça fazla. Asya yakasındaysanız, canlı müzik dinlemek istiyorsanız, rock seviyorsanız doğru adres. 




Baylo
Şişhane'nin en sevilen mekanlarından biri olan Baylo'da önce yemek yemek isterseniz İtalyan Mutfağı ağırlıklı lezzetleri deneyebilirsiniz. Şarap menüsü de oldukça tatmin edici. 





Que Tal Tapas Bar & Cafe
Şehirdeki en başarılı tapasçılardan. Tünel'de yer alan mekan, sangriası ile de meşhur. Tapasların yanı sıra pancar soslu humusu denemeyi ihmal etmeyin. Özel partiler düzenleyen mekanda hem yeyip hem içip hem de eğlenebilirsiniz.




Rock'n Rolla Bar
Tam kafanıza göre bir mekan. Adından anlaşılabileceği gibi rock müzik çalıyor. İçkiye abartılı ücretler ödemeden, güzel atmosfer ve insanlarla eğlenebileceğiniz 
hem de atıştırmalıklardan yiyebileceğiniz Rockçı. 




Nan Şişhane
Chilling, dining, dancing. Haftasonları partilerinin en sevilen adreslerinden olan mekan, gündüzleri vakit geçirmekten keyif duyacağınız bir kafe, akşamları ise hem restoran hem bar/kulüp. Aperatifleri ile iddialı olan mekanın şaraplarını da deneyebilirsiniz.