İstanbul Sea Life Akvaryum'da Halloween Eğlencesi

Denizatlarının kamufle olmak için renk değiştirdiğini biliyor muydunuz? Peki ya sürü balıklarının yırtıcılardan korunmak için bir arada gezdiklerini? En korkunç veya en sevimli kostümünüzü giyin, Sea Life’ın Cadılar Bayramı temalı etkinliğinde Akvaryum'un Ürkütücü Denizler’inde hiç bilmediğiniz hileleri öğrenin ve denizlerin en korkutucu canlılarından en sevimlilerine kadar binlerce deniz canlısıyla tanışma fırsatını yakalayın.

Halloween-Cadılar-BayramıFotoğraf Kaynak: pinimg.com
 

Kostümlü Gelenlere Giriş Ücretsiz


29 Ekim 2016 Cumartesi günü Sea Life Akvaryum’da gerçekleşecek Cadılar Bayramı etkinliğine kostümüyle gelenler giriş ücreti ödemeyecekler. Tam kostümlü gelenlerin yanında gelecek olan kişiler, yetişkin ve çocuk biletlerinde kapı fiyatı üzerinden %50 indirimli bilet alabilecekler. 
 

En İyi Kostüme Sürpriz Ödüller!


Cadılar bayramı etkinliğinde saat 16:00'da yapılacak yarışma ile en iyi çocuk kostümü ve en iyi yetişkin kostümü, jüri tarafından belirlenecek ve en iyi kostümlerin sahipleri ödüllerini alacaklar. En iyi kostüm yarışmasına katılmak için ziyaretiniz sırasında rehberlere kayıt yaptırmanız yeterli ;)

Halloween-Cadılar-BayramıFotoğraf Kaynak: femside.com
 

Çocuklara Özel Cadılar Bayramı Makyajı Köşesi!


Etraflarında gezen sevimli ve korkutucu canavarlar ile fotoğraf çektirmeden önce tüm çocuklar, çocuk oyun alanına uğrayarak Cadılar Günü makyajlarını yaptırabilecekler. İstanbul Sea Life her yaştan cadıları 29 Ekim’de bekliyor!

Ana Fotoğraf Kaynak: ​quibly.files.wordpress.com