İstanbul'da Alkolsüz Düğün Mekanları

Bahar ve yaz aylarında evlenmek isteyenler şimdiden kolları sıvadı. Nikah tarihleri belli oldukça, düğün mekanları ile ilgili rezervasyonlar da alınmaya başlandı. Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde pek çok düğün mekanı alternatifi bulmak mümkün. Alkol tercih etmeyen ve farklı mekanlarda düğün düşünenler için İstanbul’un en seçkin alkolsüz düğün mekanlarını sıraladık. 

Fotoğraf Kaynak: goldteras.com

Koru İstanbul Kuruçeşme

Boğazın en güzel noktalarından birinde bulunan Koru İstanbul, kalitesinden ödün vermeyen ev sahipliği anlayışıyla, ister kokteyl isterseniz yemekli şekilde hazırlayacağı ortamıyla, eşsiz bir düğün vaad ediyor.

Fotoğraf Kaynak: koruistanbul.com

Florya Sosyal Tesisleri

Denize nazır, aynı zamanda havuzbaşı organizasyonları için de uygun, şık, geniş ve ulaşımı kolay bir düğün mekanı arayanlar için Florya Sosyal Tesisleri biçilmiş kaftan. Aynı zamanda kaliteli ve ekonomik.

Fotoğraf Kaynak: ibb.gov.tr

ByOtell Hotel

Alkol servisi olmayan bir düğün tercih ediyorsanız , Anadolu yakası’nın tam ortasında bulunan Byotell Hotel’in şık mekanı tam size göre.

Fotoğraf Kaynak: dugunsepeti.org

Beyaz Kuğu

İstanbul Boğazı’nın tüm güzelliklerini görebileceğiniz, adına uygun bir şekilde bembeyaz süslenmiş tekne, özellikle yaz aylarındaki düğünler için çok uygun. Güzel bir nikahın ardından, sevdiklerinizle keyifli bir gezinti harika olacaktır.

Fotoğraf Kaynak: dugunmekanimiz.com

Hidiv Kasrı

Anadolu Hisarı’nda bulunan Hidiv Kasrı, mimarisi, bahçesi ve havuzuyla rüya gibi bir düğün hayal edenler için eşsiz bir mekan. Yeşillikler içerisinde tarih kokan bu mekanda düğün yapmak ekonomik olarak biraz yüksek ama buna değer.

Fotoğraf Kaynak: istanbulresimleri.net

Sultan Sarnıç

Tarihi atmosferiyle en dikkat çekici düğün mekanlarından olan Sultan Sarnıç, kaliteyi en ince ayrıntısına kadar düşünen ve unutulmayacak düğünlere imza atan bir mekan.

Fotoğraf Kaynak: sultansarnic.com

Haliç Kongre Merkezi

İstanbul’da düğün mekanı dendiğinde akla ilk gelenlerden biri olan Haliç Kongre Merkezi, İstanbul’daki en büyük organizasyon ve düğün mekanı. Geniş ailelerin tercihi olan bu mekan, kalitesiyle de dillere destan.

Fotoğraf Kaynak: dugunklavuz.com