İstanbul’da Baharın Tadını Çıkarabileceğiniz Mekanlar

mekan.com
15 Nisan 2016
3 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
En güzel, en enerjik mevsimlerden olan baharı, yeşiliyle, mavisiyle çok seviyoruz. E hava bu kadar güzel olunca da kışın takıldığımız kasvetli mekanlarda vakit geçirmek oldukça sıkıcı bir hal alıyor. Biz de düşündük ki baharda misler gibi tadını çıkarabileceğimiz birbirinden keyifli mekanları listelesek çok tatlı olur. 

İşte bahar mekanları:

Los Altos


Meksika mutfağı severlere bu yepyeni mekanı şiddetle tavsiye diyoruz. Birbirinden lezzetli taco'ları, quesedilla'ları ve enfes kokteylleriyle Los Altos'un şahane terasında bahar akşamlarına keyif katabilirsiniz. Diğer Meksika mutfağı restoranları için İstanbul'un En İyi Meksika Mutfağı Mekanları yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

los altosFotoğraf Kaynak: facebook.com

Çukurcuma'da Bahar


Mis gibi bahar kokusu eşliğinde ister enfes bir kahvaltı, ister çeşit çeşit mezeler eşliğinde akşam yemeği... Canlı müzik ile daha keyifli bir hal alan mekanda hafta sonları yer bulmak çok zor. Aman rezervasyonsuz gideyim demeyin.

çukurcuma'da bahar
Fotoğraf Kaynak: facebook.com

Müz


Teraryumlardan kitaplara, bitkilerden enfes lezzetlere her şeyi bulabileceğiniz Müz’de yaratıcılığınızı kullanarak kendi tasarımlarınızı da gerekli malzeme ve imkanlar sağlanarak yapabiliyorsunuz. 

müz
Foto Kaynak: instagram.com/muz.se


Brunelle


Bahçesiyle, havuzuyla, enfes menüsüyle dikkatleri çekiyor Brunelle. İyi yemek anlayışını benimseyen mekanda atıştırmalılardan burger'lara, ızgara çeşitlerinden risotto'lara oldukça geniş bir menü bulunuyor.

brunelleFoto Kaynak: facebook.com

Corridor


Nişantaşı'ndan Kuruçeşme'ye geçiş yapan Corridor şimdi daha geniş daha ferah bir alana sahip. Corridor'da, mis gibi Boğaz havasında ve kaliteli müzik eşliğinde bahar akşamlarının tadını çıkarabilirsiniz.

corridor
Foto Kaynak: facebook.com

Kavanoz

İstanbul'un en nezih mahallelerinden olan Arnavutköy'de bulunan Kavanoz, girişte size çiçekçi hissi uyandırabilir. Bu şirin mekanın arka bahçesinde ferah ferah içkinizin, yemeğinizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

kavanoz istanbul
Foto Kaynak: facebook.com