İstanbul'da Çocuklarınızla Gidebileceğiniz Mekanlar

Şüphesiz ki çocuklu ailelerin en büyük sıkıntısı onlarla bir yerlere gitmek, bitmek bilmeyen merakları ve istekleri yüzünden memnun etmek bir hayli zor oluyor. Fakat bazı restoranlar çocuklu ailelerin konforunu da düşünmüş ve onları memnun edebilmek için çocuklara çeşitli aktivitelerin yapıldığı oyun alanları kurmuşlar. Böylece hem siz huzurlu ve rahat bir yemek geçiriyorsunuz hem de çocuklarınız doyasıya eğlenip yeni arkadaşlıklar kurabiliyorlar.

Beluga Fish Gourmet

Beluga, taptaze deniz mahsülleri ve sıradışı mezeleri ile konuklarına şık ve ferah bir atmosferde lezzetli yemekler sunuyor. Burada çocuklu aileler için her şey düşünülmüş, siz yemek sonrası rahat bir şekilde muhabbet ederken çocuklarında sıkılmaması için vakit geçirebilecekleri bir oyun odası yapılmış.



Et-İnn Kebap & Steakhouse

Et-İnn Kebap, klasik kebap anlayışından daha çok sıradışı lezzetlerle damağımızı şenlendiriyor. Ayrıca aileler için burası biçilmiş bir kaftan, çünkü çocuklarınıza kocaman bir oyun alanı, özel çocuk tuvaletleri ve bir de anneleri sevindirecek bebek bakım odası bulunuyor.



Develi Restaurant

Daha içeri girer girmez sizi ferah bir ortam ve güler yüzlü çalışanlar karşılıyor. Antep mutfağının hakkını layıkıyla yerine getiren sayılı restoranlardan biri olan Develi, çocuklarınıza özel bir bölüm ayırmış. Böylece siz huzurla yemeğinizi yerken çocuklarınız da hem sosyalleşmiş hem de sıkılmamış olacak. Ayrıca çocuklarınız oyun oynarken gözünüz arkada kalmasın diye özel eğitimli bir ekip de çocuklarınıza eşlik ediyor.



Günaydın Kebap Restaurant

Şaşkınbakkal sahilde konumlanan Günaydın, diğer şubelerine göre daha yoğun olmasına rağmen servis çalışanları her daim hızlı ve ilgili. Ailenizle muhteşem lezzetler eşliğinde gönül rahatlığıyla vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Günaydın, misafirlerinin rahatlığı ve konforuyla ilgili her şeyi düşünmüş ve bunun için de çocukların diledikleri gibi eğlenebilecekleri bir oyun alanı yaratmış.



Foça Fish Gourmet

Ege’yi özleyenler Foça Fish Gourmet lezzetleriyle eminiz ki kendilerini Ege’de hissedecekler. Beyaz ve mavi rengin ağırlıkta olduğu dekorasyonlarıyla huzur dolu bir mekan. Deniz ürünlerinden mezelerine kadar her damak tadına uygun lezzette yiyecekleri bulunuyor. Aile yemeklerinin vazgeçilmez adreslerinden olan Foça Fish Gourmet’de, çocuklarınızı eğlendirebileceğiniz her yaş grubuna uygun oyuncakların bulunduğu kapalı bir oyun odası da var.



Sahan Kebap

Anadolu yakasının en büyük restoranlarından olan Sahan, kebap severler için en uygun adreslerden biri. Mezeleri, kebapları, tatlıları derken insanı lezzetleriyle büyülüyor resmen. Hal böyle olunca siz damağınızı şenlendirip sohbetin tadını çıkarın diye, çocuklarınız pedagoglar ve gözetmenler eşliğinde kendi yaşıtlarıyla oynayabilecekleri kocaman bir oyun alanında zaman geçirebiliyor. 



Wood Kebap

Wood Kebap modern şıklıktaki dekorasyonuyla göz dolduruyor, lezzetli etleriyle midemizi şenlendiriyor ve bir o kadar da fiyatlarıyla cebimizi ferahlatıyor. Restoran tek kat olmasına rağmen oldukça geniş ve sakin bir ortam oluşturulmuş ve bir de oyun alanı kurulmuş. Alanda bulunan ablalar çocuklarla yakından ilgileniyorlar ve yemek yemeleri konusunda da yardımcı oluyorlar.



Angel Mercan

Enfes bir manzara eşliğinde keyifli bir yemek geçirmek istiyorsanız Angel Mercan ideal mekanlardan. Üstelik çocuklarınız için TV salonu, açık bir oyun parkı ve köpek, tavşan gibi sevimli hayvanların bulunduğu mini bir hayvanat bahçesi var. Siz Angel’in şahane tadlarını damağınızda hissederken çocuklarınız da diledikleri gibi vakit geçiriyorlar.



Kalbur Et Restaurant

Geniş ve ferah bir alana konuşlanmış olan Kalbur Et, çocuklar için oyun parkı ve özel maç günlerinde canlı yayın maç izleme imkanı sunuyor. Ailenizle gidilmelik en iyi mekanlardan olan Kalbur’da hem sizin hem de çocuklarınızın damak tadına uygun lezzetler bulabileceğiniz gibi, yöresel lezzetlerden oluşan geniş bir menüsünden de tercihte bulunabiliyorsunuz.



Süslü Konak

Ataşehir'in en süslüsü Süslü Konak yemyeşil bahçesi, göğe uzanan renkli kağıt fenerleri ve güler yüzlü hizmetiyle ev sıcaklığında. Her Pazar açık büfe kahvaltı ve Ramazan ayı boyunca her akşam canlı tasavvuf ve fasıl müziği eşliğinde özel iftar menüleri bulunuyor.



Cemil Usta

Çok geniş bir alana sahip olan Cemil Usta'da çocuklar için bir bölüm oluşturulmuş. Yemeğinizi yerken çocuğunuzu ekrandan izleyebiliyorsunuz. Mutfağında Akçaabat köfteden kuymağa, birbirinden özel Karadeniz lezzetleri bulunuyor. Ayrıca fındıklı baklavasını denemeden sakın ayrılmayın.