İstanbul'da Mezuniyet Balosu İçin En İyi Mekanlar

Mezuniyet yeni bir hayatın ilk adımıdır. O unutulmaz yılları muhteşem bir geceyle geride bırakmanın zamanıdır. Mezuniyet balosunda deli gibi eğlenmek ve o geceyi hep güzel hatırlamak isteriz. Unutulmaz bir mezuniyet balosu için seçtiğimiz şık ve kaliteli mekanları inceleyin, fikir edinin.

1. Qubbe İstanbul

Kusursuz neo oryantal tasarımı, dj tarafından yapılan müzik eşliğinde sınırsız alkollü/alkolsüz içecek ve Qubbe özel kokteyl menüsüyle hizmetinizde.



2. Meyyali

Meyyali, şehrin ortasında stresten uzak, yeşillikler arasında, muhteşem lezzetli menüleriyle; 1000 kişilik kır alanı, 200 kişilik koru manzaralı cam salon ve 300 kişilik Rose Garden'da unutulmaz organizasyonlara ev sahipli yapıyor.



3. Hayal Kahvesi Çubuklu

Boğaz'ın en büyülü noktasından İstanbul'u seyreden, denizi, güneşi, yıldızları, günü, geceyi dört mevsimi sahiplenen ve içtenliğini her dönemde koruyan Çubuklu Hayal Kahvesi, düşlediğiniz daveti sizin için gerçeğe dönüştürüyor.



4. Kubbe-i Aşk

Daha kapısından girer girmez sizi içine çeken, hoş ve otantik havası ile şaşırtan Kubbe-i Aşk, İstanbul’un Süleymaniye semtinde kapılarını açtı. Kubbe-i Aşk’ta eşsiz organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.



5. Bahar Bahçe Cafe


Bahar Bahçe Cafe Restaurant, Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde, bir aile işletmesidir. Her geçen gün betonlaşmakta olan İstanbul'da nefes almak ve yeşille maviyi huzur içerisinde yaşamak için ideal bir mekan. Mezuniyetinizi doğanın en içinde yapmak isterseniz göznüz kapalı tercih edebilirsiniz.



6. North Star

Arkadaşlarınızla birlikte unutulmaz ve rüya gibi bir mezuniyet töreni geçirmek istiyorsanız, tek yapmanız gereken irtibata geçmek olacaktır.



7. La Fuga

Havuz başı 100 kişilik oturma düzenli alanıyla La Fuga Cafe, Ataşehir merkeze 5 dk yürüyüş mesafesinde. Hayallerimizdeki mezuniyet  baloları da havuz başında değil miydi?



8. Nossa Costa

Ataköy Marina’da, denizin ortasında, size özel zengin menü ve süsleme detayları ile en özel günlerinizde hayallerinizi yaşayabilirsiniz. Denizle iç içe ve mükemmel bir manzaraya sahip Nossa Costa unutulmaz organizasyonların en iyi adreslerinden biri.



9. Zoom İstanbul

Bakırköy, İncirli Caddesi'ndeki mekanda özel canlı müzik, sürpriz sanatçılar, hint kınası günleri ve daha fazlası var. Eğlencenin tadına varabildiğiniz kaliteli bir mekan arıyorsanız Zoom İstanbul tam size göre!



10. Nis Gezi Tekneleri

Boğazın ortasında mezuniyet balosu yapmak isterseniz Nis gezi teknelerinden birini tercih edebilirsiniz. Ekstra hizmetleriyle unutulmaz anlar yaşayıp, arkadaşlarınızla birlikte eğlencenin dozunu arttıracaksınız.



Daha fazla mekan görmek ve fiyat teklifi almak için mezuniyet mekanları'na tıklayabilirsiniz.