İstanbul'da Milkshake İçilebilecek Mekanlar

mekan.com
8 Eylül 2015
3 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Eylül gelmiş olsa da bitmeyen yaz sıcaklarından dolayı hala serinletici lezzetlere hücum ettiğimiz bir gerçek. Bu lezzetlerin en başında gelenlerden biri de şüphesiz ki bol meyveli bir milkshake. Kullanılan taze meyveler, buz parçaları, süt ve çeşitli aromaların mikser ile buluşmasıyla ortaya çıkan milkshake'in en iyi adreslerini yazdık.

Siz de milkshake sevenlerdenseniz, şu son sıcaklar da bitmeden bu adresleri ziyaret edip, favorinizi belirleyin deriz.


Backyard

Yemyeşil bir bahçe içerisinde hem içinizi ferahlatmak hem de huzurlu bir şekilde dostlarınızla muhabbet etmek istiyorsanız Backyard bunun için biçilmiş kaftan. Mekan milkshake konusunda da yüzümüzü epey güldürüyor; çileklisi, vanilyalısı derken aradığımız milkshake lezzetini burada buluyoruz.

Backyard milkshakeFotoğraf Kaynak: www.facebook.com/BackyardbyNuPeople

Faruk Güllüoğlu

Faruk Güllüoğlu dediğimizde önce aklımıza baklava gelse de bol çeşitli soğuk içecek menüsüyle de bitmek bilmeyen şu sıcak günlerde sempatimizi kazandı. Son zamanlarda milkshake formuna getirdikleri içilebilir baklava ile gündeme gelmiş olsalar da klasik milkshake tadından vazgeçemeyenler için çilekli, çikolata-oreolu ve kivi-çilek karışımları gibi çeşitleri bulunuyor.

Faruk Güllüoğlu milkshakeFotoğraf Kaynak: http://www.farukgulluoglu.com.tr

Big Chef's

Anadolu yakasının en güzel manzarasına sahip olan Big Chesf’s'de rüzgar püfür püfür eserken ağızda fresh bir tat bırakan çilekli milkshake yudumlamanın keyfini yaşayabilirsiniz. Tabii çilekli haricinde muzlu gibi birçok meyve aromalı milkshake çeşidi de bulabilirsiniz.

Big Chef's MilkshakeFotoğraf Kaynak: www.facebook.com/BigChefs?fref=ts

Mc Donald's

Çocukluğumuzun hamburger sevdası sayesinde milkshake ile tam da bu adreste tanışmış olmanız muhtemel. Vanilyalısından çikolatalısına kadar çokca çeşit bununan Mc Donald’s’ın favorisi ise çilekli milkshake.

Mc Donald's milkshakeFotoğraf Kaynak: reclameblog.com

Shake Shack

Gerçek milkshake lezzetinin Türkiye’deki temsilcilerinden olan Shake Shack’in lezzetini es geçmek olmazdı. Toplamda menülerinde 7 çeşit milkshaleri bulunan Shake Shack’in özellikle de yer fıstıklı olanı denenmeli; hem serinletiyor hem de iştah açıyor.

Shake Shack milkshakeFotoğraf Kaynak: https://otdp.co/media/entry/411

Starbucks

Milkshake denilince akla gelen ilk adreslerden olan Starbucks, zincir bir işletme olması nedeniyle her milkshake içmek istediğinizde hemen yanı başınızda belirebilir. Çeşit çeşit milkshakelerden dilediğinizi seçip hem lezzetin hem de serinliğin keyfine varabilirsiniz.

Starbucks milkshakeFotoğraf Kaynak: www.huffingtonpost.com

Hayal Kahvesi

Çeşitli konserlere ev sahipliği yapan Hayal Kahvesi’nin lezzeti takdir edilesi birçok çeşit milkshakeleri bulunuyor. Konser öncesi, sonrası ya da arkadaşlarınızla keyifli bir muhabbet esnasında en iyi giden içecek olan milkshake’in buradaki en sevilenleri kavunlu ve karpuzlu olanı.

Hayal Kahvesi MilkshakeFotoğraf Kaynak: www.hayalkahvesibeyoglu.com

Tarabya Bahçe

Tarabya Bahçe, sizlere boğaz manzarasına karşı yemyeşil bahçesinde keyif yapma olanağı sunuyor. Burası genellikle sabahları huzurlu ve sakin olması nedeniyle kahvaltı için epey tercih edilse de bizce günün her saati ayrı bir havası var. Burada milkshakelerinizi yudumlarken gün batımı seyrini de kaçırmayın deriz.

Tarabya Bahçe MilkshakeFotoğraf Kaynak: www.gurmerehberi.com

Wom Karaköy

Karaköy’ün kalabalıklığından ve gürültüsünden uzak sakin bir yere saklanmış olan Wom Karaköy, kafanızı dinlemek için uygun bir mekan. Aynı zamanda Wom’da içebileceğiniz üç çeşit milkshake var bunlar: Vanilya, çilek ve çikolatalı milkshakeler. Sadece üç çeşitle sınırlı kalsalar da bizce üçü de kendi kategorilerinin en iyilerinden. 

Wom Karaköy Milkshake
Fotoğraf Kaynak: tr.foursquare.com/v/wom/522dcb0f11d2f4da35ce4e8e

Mum's Cafe

Sıcaklar böyle devam ederken kahve içmek için uğrayacağınız Mums’da milkshakeleri görünce fikrinizi değiştirip kahve isteğinizden vazgeçebilirsiniz. Hem serinleyip hem de keyifle içeceğiniz Mums Cafe’nin milkshakelerinden bizim favorimiz vanilyalı olanı, tabii çikolatalı milkshake de denemeye değer.

Mum's Cafe MilkshakeFotoğraf Kaynak: jabiroo.com