İstanbul'un En İyi Açık Büfe Kahvaltı Mekanları

mekan.com
19 Şubat 2016
6 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

Sevdiklerinizle birlikte hafta sonları buluştuğunuz o enfes kahvaltı masalarında günün en keyifli etkinliği gerçekleşir. Siz de sevdiklerinizle unutulmaz kahvaltılarda buluşmak istiyorsanız rotanızı bu listeden belirleyin!

İstanbul'un en iyi açık büfe kahvaltı mekanları burada!

Agatha Restaurant - Pera Palace Hotel Jumeirah

Agatha Restaurant, zamanında Orient Express’in üç ana durağı olan Paris, Venedik ve İstanbul’dan esinlenerek; Fransız, İtalyan ve Türk mutfaklarını harmanlayıp sunmaktadır. Restoran adını da otelin ünlü misafiri polisiye roman yazarı Agatha Christie’den almıştır. Agatha Restaurant'ta hafta sonları 06:30 ile 11:00 arası açık büfe kahvaltı hizmeti veriliyor.

agatha restaurantFoto Kaynak: kahvalti.gen.tr

ANY İstanbul

Arnavutköy’de tarihi bir binada yer alan Any İstanbul'un açık büfe kahvaltısında birbirinden lezzetli ev yapımı ürünler bulunuyor. Hafta sonları ANY İstanbul'da açık büfe kahvaltının tadını çıkarabilirsiniz.

any istanbulFoto Kaynak: turizminsesi.com

AzzuR Restaurant - Mövenpick Hotel

AzzuR Restaurant, Etiler'de Mövenpick Otel'de bulunuyor. Açık mutfağı ile görsel bir şölen sunan AzzuR'un, Pazar günleri sunduğu açık büfesinde yok yok. Kahvaltılık ürünlerin dışında soğuk ve sıcak büfesiyle hem göze hem de mideye hitap ediyor.

azzur restaurantFoto Kaynak: movenpick.com

Namlı Gurme Karaköy

Kahvaltı konusunda her zaman kalitesini konuşturan Namlı Gurme, sizlere envai çeşit kahvaltılık seçeneği sunuyor. İstediğiniz yiyecekleri gidip büfeden seçiyorsunuz ve sipariş veriyorsunuz. Kahvaltısı için 15-20 dk sıra beklemeye göz yumduğunuz Namlı’da daha önce tatmadığınız, lezzetli yiyecekler sizleri bekliyor.

namlı gurmeFoto Kaynak: kahvalti.gen.tr

Hidiv Kasrı Restaurant

Mekanın tarihi dokusu kahvaltınızı daha da özel kılıyor. Hafta sonu açık büfe olarak sunulan kahvaltı hafta içi de serpme olarak sunuluyor. Eşsiz bir manzarada açık büfe kahvaltının tadını çıkarmaya hazır olun.

hidiv kasrıFoto Kaynak: gezijurnal.com

Big Chefs, Anadolu Hisarı

Enfes deniz manzarası eşliğinde özel lezzetlerin eşliğinde kahvaltıya ne dersiniz? Boğaza karşı konumu ile genellikle en çok tercih edilen şubelerinden olan Anadolu Hisarı şubesinin kahvaltısına diyecek söz yok. Soğuklar, sıcaklar ve tatlılardan oluşan üç bölüm bulunuyor Big Chefs'in büfesinde.

big chefs anadolu hisarıFoto Kaynak: turizminsesi.com

Maria'nın Bahçesi

Küçükyalı'da bulunan Maria'nın Bahçesi, Ege'nin tüm renklerini ve lezzetlerini açık büfe kahvaltısında toplamış. Maria'nın Bahçesi'nde açık büfe kahvaltı Cumartesi- Pazar 10:00- 13:00 arasında servise sunuluyor.

marianın bahçesiFoto Kaynak: hadidiyorum.com