İstanbul'un En İyi Barları

mekan.com
24 Kasım 2015
1 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş
Akşam iş çıkışlarında stresinizi atacağınız, arkadaşlarınızla sohbet edip içkilerinizi yudumlayacağınız veya özel günlerinizde kendinizi müziğin ritmine bırakıp eğlenceyi doruklarda yaşayabileceğiniz Türkiye'nin en iyi barlarını sizler için araştırdık.

Spago

St Regis Otel’in terasında bulunan iki Michelin yıldızlı şef Wolfgang Puck’ın restoranı Spago İstanbul’un kuvvetli bir barı var. 21 çeşit farklı kokteyli bulunan Spago’nun en çok öne çıkan kokteyli ise Forbidden Kiss.

Spago - NişantaşıFotoğraf Kaynak: thestregisistanbul.com

Fenix

Nispetiye Caddesi’nde bulunan Fenix, bu yıl da en iddialı mekanlardan biri. Upuzun bir barı bulunan Fenix’in 18 çeşit kokteyli bulunuyor, dilerseniz barmen tarafından size özel kokteyl de yapabiliyor. Burada içecek çeşitlerinin yanı sıra yemek menüsü de oldukça zengin. Pan-Asian mutfağından Fransız mutfağına kadar birçok lezzet tadabiliyorsunuz.

Fenix - EtilerFotoğraf Kaynak: facebook.com/Fenix

The North Shield

Bağdat Caddesi üzerinde bulunan Nortshield, sizlere hem yaz aylarında hem de kış aylarında keyifli bir ortam sunuyor. Bahçesinde bulunan palmiye ağacıyla sıradışı bir atmosfere sahip olan Northshield’in alt katı pub üst katı ise restaurant olarak hizmet veriyor. Burada canlı DJ performansları ile müziğin ritmini hissedecek ve leziz kokteyller tadımlayacaksınız.

The North Shield - Bağdat CaddesiFotoğraf Kaynak: timeoutistanbul.com

Lucca

Miziğin ve dansın bir arada olduğu Lucca, yeni kokteylleri ‘Afternoon Tea’ ve ‘Make Me Crazy’ ile iddiasını konuşturuyor. Burada hergün sergilenen farklı DJ performansları ile müziğin ritmine ayak uydurarak dansın ve kokteyllerin keyfini çıkarabiliyorsunuz. Lucca hem eğlenip hem de yeni insanlar tanımak için son derece keyifli bir mekan.

Lucca - BebekFotoğraf Kaynak: facebook.com/Luccastyle

Soho House

İstanbul’un en güzel boğaz manzarasına sahip tarihi binalarından birinde hizmet vermekte olan Soho House, diğer barlardan biraz farklı. Soho House’a girebilmek için öncelikle üyelik başvurusu yapıp kabul edilmeniz gerekiyor, yani herkes bu mekana giremiyor. Soho’da bulabileceğiniz çeşit çeşit içeceklerin yanında 8 tane de özel kokteylleri var.

Soho House Fotoğraf Kaynak: sohohouseistanbul.com

Park Şamdan & The Bar İstanbul

Les Ottomans Otel’in içinde konumlanan Park Şamdan & The Bar, ferah ve şık atmosferiyle dikkatleri çekiyor. 40 çeşit kokteyli bulunan Park Şamdan’ın sahnesini her hafta Salı Nükhet Duru, Cuma Serhat Kılıç, Cumartesi ise Şehnaz Sam süslüyor.

Park Şamdan & The Bar İstanbulFotoğraf Kaynak: lesottomans.com

La Boom Nextdooor

Emirgan’da boğaza nazır büyüleyici manzarasıyla dikkatleri çeken La Boom’un mutfağında şef Arthur Vonderheyden’in dokunuşları ön plana çıkıyor. Burada birbirinden lezzetli kokteyller deneyimlerken, her Cumartesi de Dj performansı ile eğlenceye doyacaksınız.

La Boom - SarıyerFotoğraf Kaynak: gurmerehberi.com

Bebek Bar

Bebek Otel’in giriş katında konumlanan Bebek Bar, boğazın eşsiz manzarası karşısında kaliteli hizmet anlayışıyla keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. 36 yıldır hizmet vermekte olan Bebek Bar’da kendinizi eski yıllarda bir bara gitmiş gibi hissedeceksiniz.

Bebek BarFotoğraf Kaynak: bebekhotel.com.tr