İstanbul'un En İyi Irish Pubları

mekan.com
1 Eylül 2015
4 paylaşım
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

Yeşil mi yeşil mekanlarda farklı tatlarda biralar içmeye bu aralar herkes bayılıyor Müzikleriyle eğlenip, maç heyecanı yaşayacağınız veya arkadaşlarınızla uzun saatler hoş vakit geçirebileceğiniz yerlerdir Irish Pub’lar. Hiç korkmayın! Bu pub’larda İrlandalı boksör görme şansınız çok düşük!

 

The James Royce Irish Pub
 
İstanbul’un gece hayatının merkezi Beyoğlu’nda Taksim Meydanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alan mekan her kesimden insanın uğrak noktası durumunda. Her akşam canlı müziğin olduğu mekanda, zengin yemek menüsü ile karnınızın tıka basa doymasına yardımcı olurken, harika içecekleriyle arkadaşlarınızla maç izleyip, dilerseniz de saatlerce dart oynayabilirsiniz. The James Royce'da St. Patricks Day’i yeşiller içinde, has İrlanda müziği ile karşılıyorlar.

The James Royce Irish Pub Beyoğlu
Fotoğraf Kaynak : http://irishpubthejamesjoyce.com


The North Shield Pub
 
Müdavimlerinin aşık olduğu, biranızı yudumlarken arkadan gelen harika müzikle güzel vakit geçirebileceğiniz mekan Bağdat Caddesi’nde bulunuyor. İstanbul’da sekiz şubesi ve Türkiye’nin farklı şehirlerinde şubeleri bulunuyor. Oldukça popüler olan bu mekana girdiğiniz ilk an dekorasyona aşık olacaksınız. Her çeşit sporu takip edip içeceğinizin keyfine varan biriyseniz The North Shield Pub’a daha önce gitmediğiniz için pişman olabilirsiniz.

The North Shield Pub Bağdat CaddesiFotoğraf Kaynak : https://tr.foursquare.com/v/the-north-shield


Belfast Cafe Pub
 
Kadıköy Moda’da bulunan mekan nezihliği, gidenlerin sahiplenişi ve samimiyeti ile yılların eskitemediği nadide yerlerden. Orta düzeyde müziğiyle sakin bir ortama sahip. Arkadaş ortamlarında uzun sohbetlere ev sahipliği yapan mekan bölgede favori yerlerden. Dünya biralarının bir arada buluştuğu mekanda lezzetli aperatiflerle sakin bir ortamın tüm faydalarından yararlanabilirsiniz.

Belfast Cafe Pub KadıköyFotoğraf Kaynak : https://tr.foursquare.com/v/belfast-irish-pub


The Bow Bells 
 
Ortamlarda hiç eğlenemeyen arkadaşlara herkes muhakkak sahiptir.The Bow Bells, mekanda çaldığı harika müzikler sayesinde eminiz onları bile eğlendirecek. Pub kültürünün tüm inceliklerini barındıran mekan cömert ikramları sayesinde gidenler tarafından tekrar tercih ediliyor. Pub denilince aklınıza sadece içecek gelmesin. Zengin yemek menüsü ile de açlığınızı yatıştırabilirsiniz. Kalamışta hizmet veren The Bow Bells’ten ev yapımı hamburgerleri yemeden ayrılmayın.

The Bow Bells Kalamış
Fotoğraf Kaynak : https://www.facebook.com/pages/The-Bow-Bells-Kalamış/


U2 İstanbul Irish Pub
 
Gerçek bir İrlandalı gibi hissetmek ister misiniz? O halde Taksim'de bulunan U2 İstanbul Irish Pub tam size göre. İstanbul’da en iyi Irish pub sıfatından hariç en iyi Guinness biraya sahip. Maç izlemek için de ideal olan pub hoş vakit geçirmek isteyenlerin de ihtiyaçlarını karşılıyor çünkü Taksim’deki çoğu mekanın aksine belli bir kültüre sahip. St. Patrick’s Day’i olması gerektiği gibi 3 gün kutlayan mekanda 15-18 Mart arasında yeşil içeceklerin tadına bakabilirsiniz.

U2 İstanbul Irish Pub TaksimFotoğraf Kaynak : https://tr.foursquare.com/v/u2-istanbul-irish-pub/


The HARP Irish Pub
 
Arkadaşlarınızla saatlerce bilardo oynayıp farklı biraların tadına bakmak ister misiniz? Dekorasyonu ve bira çeşidiyle içimizdeki İrlandalıların buluşma noktası. Farklı ülkelerin biralarına aşinalığınız var ise veya denemek istiyorsanız muhakkak uğramanız gerekiyor. Açıklayıcı olması sayesinde hangi içeceğin nereye ait olduğunu bilerek seçeceğiniz bir menüye sahip. Farklı aktiviteleri bir arada gerçekleştirebileceğiniz The HARP Irish Pub Kadıköy’de hizmet vermeye devam ediyor.

The Harp Irish Pub KadıköyFotoğraf Kaynak : http://www.theharpirishpubistanbul.com

 

Bar-ish Pub
 
Guinness birayı seviyor musunuz? Peki Guinness fıçı biraya ne dersiniz? Üstelik Beyoğlu’nda! Doyasıya fıçı biranın tadına varabileceğiniz Barish Pub Beyoğlu’nda konumlanıyor. İster maç izleyin, isterseniz de doğum günü partisi düzenleyin, her türlü etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Turistlerin uğrak yeri olması sayesinde gayet güzel İngilizce pratiği yapabilirsiniz.

Barish Pub BeyoğluFotoğraf Kaynak : https://tr.foursquare.com/v/barish/