İstanbul'un En İyi Krep & Pancake Mekanları

Kahvaltıya yepyeni bir soluk getiren bu krepler ve pancake'ler pazar kahvaltılarının da yıldızı. Yumuşacık yapısı, tatlı mı tatlı soslarıyla tek başına bir öğün haline bile geliyor.

Aman dikkat, pancake ve kreplerin bir porsiyonunu nefessiz yiyebilir ve gözünüzü yan masadaki çeşitlere de kaydırabilirsiniz.

Peki İstanbul'da en iyi krep ve pancake'leri nerede yiyebiliriz? Cevabı merak ediyorsanız yazının devamını okumanızı tavsiye ederiz.

Munchies Crepe & Pancake

Munchies Crepe & Pancake Moda'nın yıldız mekanlarının başında geliyor. 'Ye ve kalk' konseptiyle bile kapıda kuyruk oluşturan Munchies'in lezzetini bir düşünün... Deneyince vazgeçemeyeceğimiz mekanlardan biri olan Munchies Crepe & Pancake'te krepler 9-12 TL arasıyken, pancake'lerin porsiyonları da 15 TL'den başlıyor.

munchies crepe pancakeFoto Kaynak: instagram.com/munchiescp/

NY-IST

Senelerce New York'ta yaşamış olan bir çiftin açtığı NY-IST, İstanbul'da New York esintisi yaratmış durumda. Pancake kulelerinden, Fransız tostlarına, Amerikan kahvaltı tabağından tazecik bagel'lara çok geniş bir kahvaltı menüsü bulunuyor. Pancake kulesi sade, çikolata parçacıklı veya mevsim meyveli seçenekleriyle 15 TL'den başlıyor.

ny ist pancakeFoto Kaynak: nyistcafe.com

The Crepe Escape

Şaşkınbakkal'da bulunan The Crepe Escape kafe kültürüne yepyeni bir soluk getirdi. Doğal ve sağlıklı malzemelerle yaptıkları krep ve pancake'ler denemeye değer. Ayrıca The Crepe Escape'te hem tatlı hem de tuzlu krepler bulunuyor. Öğle ya da akşam yemeği için de tuzlu krepler bi' harika!

crepe escape krepFoto Kaynak: http://thecrepeescape.com.tr/

Cookline Pancakes

Pazar kahvaltısı dedik mi aklımıza ilk gelen yerlerden. Sade pancake'le pazar kahvaltısı mı olur demeyin; 14 çeşit yan sos, peynir çeşitleri, salam, jambon, 2 çeşit sınırsız meyve ve sınırsız çay eşliğinde 4 adet kocaman pancake tabağı 25 TL.

cookline pancakesFoto Kaynak: instagram.com/cookline.tr

Crepe Box

Birçok krep çeşidiyle ziyaretçilerinin gönüllerini fetheden Crepe Box, pancake'leriyle de epey konuşuluyor. İstediğiniz soslarla krep veya pancake seçebilir sonrasında tatlı mı tatlı bir gün geçirebilirsiniz.

crepe box krep pancakeFoto Kaynak: facebook.com/CrepeBoxCafeRestaurant

Maple Barrel

İçinizi ısıtacak kahveleri eşliğinde Maple Barrel pancake'lerinin tadına varabilmeniz için her şey düşünülmüş. Pancake'ten sandviçler, pizzalar, zengin kahvaltılar... Pancake kahvaltı 25 TL, tatlı krep çeşitleri 15 TL'den başlayan fiyatlarla. Ayrıca Maple Barrel'ın süt reçeli satışları da mevcut.

maple barrelFoto Kaynak: http://maplebarrel.com.tr/

Kendi pancake'imi kendim yaparım derseniz de Pancake Çeşitleri yazımıza göz atabilirsiniz. Enfes fikirler edinebilirsiniz.